Fortsæt til indhold

Du har mange muligheder for at avancere i forsvaret

Find din militære
karrierevej

scroll down

VÆLG DIT NUVÆRENDE VÆRN

Er du allerede i Forsvaret, eller har du været det? Så har du mange muligheder for at bygge ovenpå din uddannelse - både inden for dit nuværende værn eller et af de to andre.
Flyvevåbnet flyspecialist

Flyverspecialist

Flyverspecialist er du erfaren, moden og besidder i høj grad praktisk viden og færdigheder. Du skal gennemføre korporalsuddannelse modul 1 for at blive korporal. Det er et krav, at du er meddelt en tjenestefunktion som korporal for at blive udnævnt.

Videre karriereforløb

Du skal gennemføre korporalsuddannelse modul 1 for at blive korporal. Det er et krav, at du er meddelt en tjenestefunktion som korporal for at blive udnævnt.
Flyvevåbnet Korporal

Korporal

Afhænger af stillingen

Professionel soldat for alle værn

Selvom du er startet i Flyvevåbnet har du mulighed for at skifte til andre værn og dermed karrierevej.

Bliv sergent

Du kan uddanne dig til sergent. Selvom du er startet i Flyvevåbnet, har du stadig mulighed for at uddanne dig til sergent i andre værn.

Bliv officer

Hvis du ønsker en fremtid, hvor du kan gøre en forskel, er officersuddannelsen måske noget for dig. At blive officer er nemlig at blive uddannet til at lede mennesker i alle slags situationer.

Definer din nuværende situation og få et overblik over din interne vej til at blive officer - fra dit næste step til du er færdiguddannet premierløjtnant Find din vej her

Den interne vej til Flyvevåbnets officersuddannelse

Akademiuddannelse i ledelse er for dig, der er befalingsmand i flyvevåbnet og har ambitioner om at blive officer i Flyvevåbnet. Du ønsker at gennemføre en akademiuddannelse, som et målrettet forløb med henblik på at kvalificere dig til indtræden på Flyvevåbnets officersuddannelse

Læs mere om akademiuddannelsen - Teknikofficer - Operationsstøtteofficer - Kontrol- og Varslingsofficer - Pilot

;

Officersuddannelser i andre værn

Andre muligheder i Forsvaret