Din vej til værnepligtsuddannelsen

Forsvarets Dag

Information om Corona-virus ifm. Forsvarets Dag
  • Fra på mandag den 11. januar 2021 og i den kommende periode vil Forsvarets Dag blive afholdt i et meget begrænset omfang.
  • Du vil blive ringet op eller modtage et brev i din digitale postkasse, hvis du ikke skal møde til Forsvarets Dag.
  • Da der er ledige værnepligtspladser i Beredskabsstyrelsen, vil de, der har interesse i at tage værnepligtsuddannelsen her, fortsat kunne møde til Forsvarets Dag. Hvis du har interesse i dette, bedes du kontakte Værnepligtssektionen på tlf. 72 81 90 00 – tryk 1 for ”Forsvarets Dag og Værnepligt”. Telefonen har åbent mandag-torsdag kl. 08:00-14:00 og fredag kl. 08:00-11:00.

Forsvaret er i tæt dialog med relevante myndigheder og tager nødvendige foranstaltninger i overensstemmelse med deres anbefalinger. Vi holder jer løbende opdateret om eventuelle ændringer på værnepligtens Facebook-side nedenfor.

Vi følger myndighedernes anvisninger og kan derfor pt. kun indkalde et reduceret antal af sessionsbesøgende. Ønsker du en plads til Forsvarets Dag, kan du ansøge her. Når vi har gennemgået din ansøgning, vil du blive indkaldt til Forsvarets Dag, så snart vi har en ledig plads. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 7281 9000 (tast 1).

www.facebook.com/vaernepligten 

OBS: Vær opmærksom på, at der i øjeblikket vil forekomme længere svartid på henvendelser og ansøgninger.

Hvad er Forsvarets Dag?

På Forsvarets dag (tidligere kaldt session) bliver du klogere på hverdagen i Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen og hører mere om værnepligtsuddannelsen – alt sammen for at du bedre kan vurdere, om det er noget for dig. Du skal også tage en skriftlig prøve og dit helbred undersøges af en læge for at finde ud af, om du er egnet til værnepligtsuddannelsen.

HVOR ER DU I FORLØBET?