Kontakt os

Skriv til os
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Lautruphøj 8
Postboks 345
2750 Ballerup
Email: fps@mil.dk

Skriv og send dokumenter sikkert til os med

Borger.dk (NemID) eller
Digital Post (NemID)

Ring til os
Telefon: 72 81 90 00
Tryk 1 for "Forsvarets Dag og Værnepligt"
Tryk 2 for "Uddannelse og afprøvning" 

Åbningstider
man - tor 08.00 - 14.00
fre 08.00 - 11.00

Følg os
Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn
Nyhedsbrev


Studievejledning

Kontakt studievejledningen her


Mød Forsvaret

Uddannelsesdage
Læs mere


Introdage
Introdage er for dig, der ønsker at mærke på egen krop, om en uddannelse i Forsvaret passer dig. En uddannelse i Forsvaret byder nemlig både på tung teori men også på en del fysisk træning. På introdagene finder du ud af om den kombination er noget for dig.

Inspirationsdag for kvinder
Inspirationsdagen er en uforpligtende mulighed for at lære Forsvaret og vores uddannelser bedre at kende sammen med andre interesserede kvinder. Du – eller du og en veninde – tilmelder jer og møder til et arrangement på en kaserne tættest på jer, og til en dag i Forsvaret med information, praktiske øvelser, oplæg og måske frokost i det fri.

På inspirationsdagen bliver du ikke målt, vejet og testet. Det er ikke her, vi finder ud af, om du er egnet. Du kan til gengæld få svar på mange af dine spørgsmål om Forsvaret, møde kvinder der allerede er i Forsvaret og høre om deres oplevelser og erfaringer.

Åbent hus
Du har også mulighed for at besøge udvalgte uddannelser, kaserner, flyvestationer og flådestationer på Åbent hus arrangementer. Her vil du kunne få en rundvisning, tale med Forsvarets ansatte og måske selv prøve kræfter med nogle af de fysiske krav.

Messer
Hvert år møder vi elever fra hele landet på vores stand. Vi deltager i uddannelseskaravaner og messer, og i arrangementer på gymnasier og tekniske skoler med oplæg og film om vores mange uddannelser.

Mød Forsvarets ansatte
Kom forbi vores stand, når vi deltager i en messe tæt på dig, og få en snak med Forsvarets ansatte. Vi bestræber os på at give dig mulighed for at tale med medarbejdere på forskellige niveauer i forskellige funktioner og værn. Alt sammen for at give dig et retvisende billede af de mange muligheder du har for uddannelse og karriere i Forsvaret.

Prøv øvelser
På vores stand kan du også prøve kræfter med fysiske øvelser fra vores træningsapp Træn med forsvaret. Har du den ikke endnu download den gratis her:

App Store Google Play

Se film om Forsvaret
Du kan også se en masse film på vores stand, hvis du scanner standen med din mobil og har Layar appen. Har du ikke Layar endnu download den gratis her:

App Store Google PlayI 2019 kan du inden til videre møde Forsvaret her:

Frederiksborg Gymnasium, Hillerød, 6. februar

CBS Career Fair, Frederiksberg, 7. februar

Holstebro Gymnasium, Holstebro, 21. februar

Nørre Gymnasium, Brønshøj, 22. februar

Karrieredagene, Aalborg, 6. marts

Karrieredagene, Aarhus, 7. marts

Karrieredagene, Odense, 8. marts

Karrieredagene, København, 9. marts