Messe

Få en hyggelig oplevelse og en snak med vore dejlige medarbejdere

Mød Forsvaret

scroll down
Reaktionsstyrkeuddannelse hæren 1

Besøg en officersskole


3 dages gratis introduktionskursus til officersuddannelsen

Vil du opleve Forsvaret helt tæt på, så har du nu muligheden. Forvaret tilbyder et kursus, der vil give dig en oplevelse af Forsvaret helt tæt på, da du vil være med til at overvære en større militær operation, hvor der vil blive indsat soldater, kampvogne, specialstyrker og fly. Samtidigt vil du få mulighed for at sejle på en fregat op gennem Storebælt

Læs mere her og tilmeld dig her


Kom og besøg en officersskole og se om lederuddannelse i Forsvaret kunne være noget for dig.

Du kan tilmelde dig:

Uddannelsesdage
Her kan du få indblik i, hvad en lederuddannelse til officer i Forsvaret byder på, og du kan få svar på mange af de første spørgsmål man stiller sig, når man overvejer at vælge officersuddannelsen.

Officer for en dag
Du kan også prøve at være officer for en dag. Arrangementet introducerer Forsvaret som arbejdsplads og professionen som officer. På dagen kan du hilse på de studerende, lærerne og officererne fra de forskellige værn, få en rundvisning og information om uddannelsen til officer.

Læs mere og tilmeld dig her her

Inspirationsdag for kvinder

Inspirationsdagen er en uforpligtende mulighed for at lære Forsvaret og vores uddannelser bedre at kende sammen med andre interesserede kvinder. Du – eller du og en veninde – tilmelder jer og møder til et arrangement på en kaserne tættest på jer, og til en dag i Forsvaret med information, praktiske øvelser, oplæg og måske frokost i det fri.

På inspirationsdagen bliver du ikke målt, vejet og testet. Det er ikke her, vi finder ud af, om du er egnet. Du kan til gengæld få svar på mange af dine spørgsmål om Forsvaret, møde kvinder der allerede er i Forsvaret og høre om deres oplevelser og erfaringer - læs mere

Inspirationsdag-kvinder
Aerial Port Service Assistant

Åbent hus

Du har også mulighed for at besøge udvalgte uddannelser, kaserner, flyvestationer og flådestationer på Åbent hus arrangementer. Her vil du kunne få en rundvisning, tale med Forsvarets ansatte og måske selv prøve kræfter med nogle af de fysiske krav.

Pt. ingen arrangementer!

Messer

Hvert år møder vi elever fra hele landet på vores stand. Vi deltager i uddannelseskaravaner og messer, og i arrangementer på gymnasier og tekniske skoler med oplæg og film om vores mange uddannelser.

Mød Forsvarets ansatte
Kom forbi vores stand, når vi deltager i en messe tæt på dig, og få en snak med Forsvarets ansatte. Vi bestræber os på at give dig mulighed for at tale med medarbejdere på forskellige niveauer i forskellige funktioner og værn. Alt sammen for at give dig et retvisende billede af de mange muligheder du har for uddannelse og karriere i Forsvaret.

Prøv øvelser
På vores stand kan du også prøve kræfter med fysiske øvelser fra vores træningsapp Træn med forsvaret. Har du den ikke endnu download den gratis her:

App Store  / Google Play

Se film om Forsvaret
Du kan også se en masse film på vores stand, hvis du scanner standen med din mobil og har Layar appen. Har du ikke Layar endnu download den gratis her:

App Store  / Google Play
messe

Her kan du møde os på messer i 2019

  • Spækhuggeren 2019 d. 7. november 2019
    kl. 10-16, Campus Aarhus
  • BUM Messen d. 21. november 2019
    kl. kommer, Business Center Bornholm
  • Ajour- Maskinmestrenes Erhvervskonference d. 29. november 2019
    kl. 10-17, Odense Congress Center