Messe

Få en hyggelig oplevelse og en snak med vore dejlige medarbejdere

Mød Forsvaret

scroll down

 

Inspirationsdag for kvinder

Inspirationsdagen er en uforpligtende mulighed for at lære Forsvaret og vores uddannelser bedre at kende sammen med andre interesserede kvinder. Du – eller du og en veninde – tilmelder jer og møder til et arrangement på en kaserne tættest på jer, og til en dag i Forsvaret med information, praktiske øvelser, oplæg og måske frokost i det fri.

På inspirationsdagen bliver du ikke målt, vejet og testet. Det er ikke her, vi finder ud af, om du er egnet. Du kan til gengæld få svar på mange af dine spørgsmål om Forsvaret, møde kvinder der allerede er i Forsvaret og høre om deres oplevelser og erfaringer - læs mere

Inspirationsdag-kvinder
Reaktionsstyrkeuddannelsen i Hæren

Besøg en officersskole


Kom og besøg en officersskole og se om lederuddannelse i Forsvaret kunne være noget for dig.


Du kan tilmelde dig:

Uddannelsesdage
Her kan du få indblik i, hvad en lederuddannelse til officer i Forsvaret byder på, og du kan få svar på mange af de første spørgsmål man stiller sig, når man overvejer at vælge officersuddannelsen.

Officer for en dag
Du kan også prøve at være officer for en dag. Arrangementet introducerer Forsvaret som arbejdsplads og professionen som officer. På dagen kan du hilse på de studerende, lærerne og officererne fra de forskellige værn, få en rundvisning og information om uddannelsen til officer.

Læs mere og tilmeld dig her her

Kom til Inspirationsdag for Unge

Har du overvejet en uddannelse eller et job i Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen? Eller måske at blive frivillig i Hjemmeværnet? Så kom og bliv klogere på dine muligheder i Forsvaret, Beredskabstyrelsen og Hjemmeværnet. Forsvaret er både en attraktiv arbejdsplads, uddannelsesinstitution og praktiksted med mange muligheder for unge i hele Danmark.

Inspirationsdag for unge kan derfor være din start på et nyt job, uddannelse eller karriere. 

Tilmeld dig et af vores arrangementer og lær meget mere om dine muligheder i Forsvaret. 

Læs mere og tilmeld dig her

Unge mennesker i uniform
Aerial Port Service Assistant

Åbent hus

Du har også mulighed for at besøge udvalgte uddannelser, kaserner, flyvestationer og flådestationer på Åbent hus arrangementer. Her vil du kunne få en rundvisning, tale med Forsvarets ansatte og måske selv prøve kræfter med nogle af de fysiske krav.

Åbent hus i Flyvevåbnet
Kom og hør mere om uddannelsen til pilot og flymekaniker - læs mere og tilmeld dig her

Pilot for en dag

Drømmer du om at blive pilot? Nu har du muligheden for at komme helt tæt på Flyvevåbnet, og opleve hverdagen som pilot. Du inviteres indenfor i Flyvevåbnet, hvor du får mulighed for at prøve kræfter som pilot for en dag! Lyder det som noget for dig?

Alt du skal gøre er at skrive en kort motiveret ansøgning, om hvorfor netop du gerne vil være pilot, og måske du er blandt de 12 heldige, som bliver valgt til at være pilot for en dag. Gør din drøm til virkelighed og søg allerede nu!

Læs mere og tilmeld dig her
Pilot 2
messe

Messer

Hvert år møder vi elever fra hele landet på vores stand. Vi deltager i uddannelseskaravaner og messer, og i arrangementer på gymnasier og tekniske skoler med oplæg og film om vores mange uddannelser.

Mød Forsvarets ansatte
Kom forbi vores stand, når vi deltager i en messe tæt på dig, og få en snak med Forsvarets ansatte. Vi bestræber os på at give dig mulighed for at tale med medarbejdere på forskellige niveauer i forskellige funktioner og værn. Alt sammen for at give dig et retvisende billede af de mange muligheder du har for uddannelse og karriere i Forsvaret.

Prøv øvelser
På vores stand kan du også prøve kræfter med fysiske øvelser fra vores træningsapp Træn med forsvaret. Har du den ikke endnu download den gratis her:

App Store  / Google Play

Her kan du møde os på messer i 2020

  • DSE Aalborg d. 7.-8. oktober
    Kl. 10:00-16:00, Gigantium, Aalborg Ø
  • Company Dag d. 7. oktober
    kl. ?, CA, Gentofte