Fortsæt til indhold

Vil du være officer?

DET KRÆVER MOD AT TAGE ANSVAR FOR ANDRE

Kan du gå forrest og træffe beslutninger?

Du har brug for mod, hvis du skal være officer. Ikke blot fordi, du skal kunne begå dig i farefulde situationer, men også fordi du skal kunne tage ansvar og træffe beslutninger, når du er i tvivl. Derfor bliver du som officer trænet i at bevæge dig ud i ukendt terræn og risikere at begå fejl. Det er helt nødvendigt, hvis du skal kunne handle, når det gælder.
 
Du kan nu søge med uddannelsesstart august 2023 - Ansøgningen finder du under den enkelte uddannelse - Fristen for at søge er 15. marts 2023
Dokuserie

Se sæson 2 af ’En anden verden’ – fra uni til uniform


Fulgte du Rias og Pernille, da de skulle trække i uniform og lære at blive soldater? Nu er de kommet til Frederiksberg Slot og skal uddanne sig til ledere. De skal lære at handle, når de tvivler, træffe hurtige beslutninger og at acceptere, at de kan begå fejl. Er det en fordel at være utilstrækkelig, når man skal lede andre? Vil moder natur slå dig ihjel? Og hvordan får man et etisk kompas? Se 2. sæson af dokuserien ’En anden verden’.

Se dokuserie

Podcast officer 3

Podcast om ledelse i virkeligheden


Hvad kan Forsvaret lære resten af verden om ledelse? Ikke så lidt, ser det ud til. Ledelse startede i sin tid som militær disciplin og i denne podcastserie bliver du klogere på, hvordan man leder i ekstreme situationer. Ud fra konkrete historier fra skarpe operationer og arbejdslivet i felten diskuterer ledelseseksperter fra Forsvaret, hvordan man bliver en god leder.

Lyt med her

HVILKEN OFFICERSUDDANNELSE PASSER TIL DIG?

Du kan vælge mellem otte forskellige officersuddannelser fordelt på tre værn og Beredskabsstyrelsen.
 
Du kan nu søge med uddannelsesstart august 2023 - Ansøgningen finder du under den enkelte uddannelse - Fristen for at søge er 15. marts 2023

Officer i Hæren

1 uddannelse

Se uddannelse i Hæren

Officer i Søværnet

3 uddannelser

Sammenlign uddannelser i Søværnet

Officer i Flyvevåbnet

3 uddannelser

Sammenlign uddannelser i Flyvevåbnet

Officer i Beredskabsstyrelsen

1 uddannelse

Se uddannelse i Beredskabsstyrelsen

MØD OS TIL ÅBENT HUS PÅ OFFICERSUDDANNELSEN

Vidste du, at du kan blive officer, hvis du har en bachelor?
Kom til Åbent Hus og hør mere om dine uddannelsesmuligheder og om en spændende karriere i en helt anden verden. 

Tilmeld dig åbent hus her

hold dig opdateret

Få de seneste nyheder om officersuddannelsen og jobbet, gode råd om at søge optagelse og spændende baggrundsinformation – direkte i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Det kræver mod

Det kræver mod