Ledere i Forsvaret

FORSVARETS OFFICERSUDDANNELSER

VIL DU VÆRE LEDER I VIRKELIGHEDEN?

scroll down

I TEORIEN ER LEDELSE VIGTIGT. I VIRKELIGHEDEN ER DET AFGØRENDE


På officersuddannelsen oplever du, at teorierne hele tiden afprøves i praksis. På den måde bliver du klar til at møde den virkelighed, der venter dig. Du kan nemlig ikke kun læse dig til, hvordan du træffer beslutninger under pres, hvor dine personlige styrker ligger, og hvordan andre mennesker reagerer.
 
Vi uddanner ikke uniformer, men hele mennesker med integritet og gennemslagskraft. Du bliver trænet i at motivere andre og skabe mening og følgeskab.
 
Som leder skal du have visioner og kunne lægge planer. Men det går sjældent som planlagt i virkeligheden. Specielt ikke når du skal kunne lede under vanskelige vilkår. Derfor lærer du at forvente det uventede, så du kan handle i en kompleks verden. Det er bl.a. det, der gør vores ledere så efterspurgte – uanset om de bliver hos os eller fortsætter karrieren som ledere i civil.


SØG IND PÅ OFFICERSUDDANNELSERNE SENEST D. 15. MARTS
Se alle officersuddannelserne her
Officer Trine

HVORNÅR ER LEDELSE AFGØRENDE?

Hør tre officerers historier om at træffe afgørende beslutninger

OFFICERSUDDANNELSER I FORSVARET

Følg dine ambitioner og bliv leder i virkeligheden. Der er officersuddannelser inden for alle vores tre værn, som favner vidt forskellige kompetencer, men samtidig har det tilfælles, at de giver stor praktisk ledererfaring.VÆLG ET VÆRN OG FIND DIN OFFICERSUDDANNELSE