Fortsæt til indhold

Skab en karriere i Reserven

Din vej ind i
Reserven

scroll down

Er du klar til at gøre en forskel?

Bring dine militære og/eller civile kompetencer i spil i Reserven til glæde og gavn for forsvaret og beredskabet af Danmark. Her på siden kan du læse om de fire veje ind i Reserven.

Søg en ledig stilling i Reserven

Du kan søge ledige stillinger i Reserven på alle funktionsniveauer, også på manuelt og mellemlederniveauerne. 

Er du interesseret, kan du også oprette en jobagent og løbende modtage besked, når der bliver opslået ledige stillinger i Reserven.

Søg ledige stillinger i reserven 

Se stillinger og/eller opret en job agent her

Tjenestefri uden løn (TUL) og en del af Reserven

Medarbejdere på TUL kan tilbydes en rådigheds-/reservekontrakt i Reserven uden, at stillingen forinden har været i opslag.  Medarbejdere på TUL vil kunne gøre tjeneste i Reserven i hele TUL-perioden. Er du interesseret i at blive en del af Reserven under din TUL-periode, skal du henvende dig til dit kommandokontor eller til den reserveenhed du er interesseret i at blive tilknyttet. Her vil du kunne få viden om, hvorvidt der aktuelt er ledige stillinger som ønskes besat.

Direkte i Reserven når du forlader en fast stilling eller pensioneres

Op til 3 måneder efter du har forladt en fast stilling i koncernen eller er blever pensioneret, kan du blive tilbudt en stilling i Reserven. 

Når der er gået 3 måneder, skal du i stedet søge en ledig stilling. 

Søg her

Er du interesseret i at blive en del af Reserven, i forbindelse med din afgang fra en fast stilling, så skal du henvende dig til dit kommandokontor eller til den reserveenhed du er interesseret i at blive tilknyttet. Her vil du kunne få viden om, hvorvidt der aktuelt er ledige stillinger som ønskes besat.