Flyvevåbnet

OFFICER I FLYVEVÅBNET

BLIV OFFICER I FLYVEVÅBNET

scroll down

UDDAN DIG TIL OFFICER I FLYVEVÅBNET


På Flyvevåbnets officersuddannelse bliver du trænet i militær ledelse og styring, så du er klædt på til at gennemføre de militære luftoperationer, du skal være med til at lede som færdiguddannet officer. Du bliver undervist i moderne ledelsesprincipper i teori og praksis og bliver trænet grundigt i at lede såvel i dagligdagen som tilspidsede situationer – både i Danmark og udlandet.

VERDEN SOM ARBEJDSPLADS
Flyvevåbnet arbejder for den militære og civile sikkerhed i det danske luftrum. Udover opgaverne på dansk grund bliver enheder fra Flyvevåbnet også jævnligt sendt ud på internationale opgaver, hvor vi bl.a. bidrager med transportfly, kampfly, transporthelikoptere og radarovervågning.
 
FLYVEVÅBNETS OFFICERSSKOLE (FLOS)
Siden 1951 har FLOS uddannet officerer til Flyvevåbnet. Du modtager undervisning i bl.a. fagene Militær Ledelse, Militær Strategi og Militære Operationer. Underviserne er en blanding af erfarne officerer og civile akademikere fra Forsvarsakademiet.

Vælg din retning


På Flyvevåbnets Officersskole kan du vælge forskellige uddannelsesretninger.
Du kan søge nu!
ER DU ALLEREDE I FORSVARET?
Hvis du er sergent eller befalingsmand og drømmer om at få en karriere som officer, kan du følge den interne vej. 

Den interne vej
Mød os på messer

KOMMENDE ARRANGEMENTER


Overvejer du en lederuddannelse i Forsvaret? Kom og mød os ansigt til ansigt og bliv klogere på, om en lederuddannelse i Forsvaret er noget for dig. Vi afholder introdage flere gange om året og deltager på forskellige uddannelsesmesser.

Mød os her

HVAD LAVER EN OFFICER?


Mød nogle officerer, der fortæller om en dagligdag fyldt med afvekslende udfordringer, store forventninger og unikke oplevelser.

Bliv klogere på jobbet som officer
Hvad laver en officer

OFFICERSUDDANNELSER I FORSVARET

Følg dine ambitioner og bliv leder i et af de tre værn. På officersuddannelsen får du teorien afprøvet i praksis, så du både lærer at lede mennesker og træffe afgørende beslutninger i virkeligheden.VÆLG ET VÆRN OG FIND DIN OFFICERSUDDANNELSE