Læs mere om værnepligtsuddannelsen

Kort tid, der flytter dig for altid

Værnepligts­uddannelsen

Information om Corona-virus ifm. Forsvarets Dag og Værnepligt

 

  • Mødedatoen for de værnepligtige, der er indkaldt til 3. august 2020 i Hæren (gælder ikke Den Kongelige Livgarde og Hesteskadronen), er blevet udskudt til d. 17. august 2020. Hjemsendelsesdatoen d. 30. november 2020 er uændret, og de ærnepligtige vil modtage en ny indkaldelsesordre i e-Boks. Det senere mødetidspunkt har ikke betydning for aflønning og kostgodtgørelse af de værnepligtige, der stadig vil være lønnede pr. 3. august 2020. Husk at holde øje med din e-Boks.

  • Forsvarets Dag er indtil videre aflyst. Vi sender indkaldelser til Forsvarets Dag, når vi begynder at sessionsbehandle igen. Hold derfor øje med din e-Boks og denne side. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 3266 5555.


Forsvaret er i tæt dialog med relevante myndigheder og tager nødvendige foranstaltninger i overensstemmelse med deres anbefalinger. Vi holder jer løbende opdateret om eventuelle ændringer på værnepligtens Facebook-side nedenfor. 

www.facebook.com/vaernepligten 

OBS: Vær opmærksom på, at der i øjeblikket vil forekomme længere svartid på henvendelser og ansøgninger.

Få en oplevelse for livet

Værnepligtsuddannelsen kan både være din start på en karriere i Forsvaret – og et møde med en helt anden verden, hvor du tester dine grænser og får erfaringer, du kan bruge resten af livet.
Hvordan ansøger jeg?
Her kan du finde ansøgninger til Forsvarets Dag (elektronisk og som pdf) samt "aftale om værnepligtstjeneste".

Læs mere og søg her
Oplysningsskema 1
Når du indgår aftale om værnepligtstjeneste til Kongeskibet Dannebrog, Den Kongelige Livgarde eller Gardehusarregimentet, HESK skal du kunne sikkerhedsgodkendes. Ca. tre måneder før mødedagen vil du modtage et brev i din e-boks med besked om at udfylde og sende oplysningsskema 1.

Hent oplysningsskema 1 her
KOM TIL INSPIRATIONSDAG FOR UNGE

Har du overvejet en uddannelse, job eller en karrieriere i Forsvaret eller Beredsskabsstyrelsen? Eller måske at blive frivillig i Hjemmeværnet? Kom og bliv klogere på dine muligheder. Meld dig til her

Inspirationsdag for kvinder
Alle kvinder kan opleve Forsvaret indefra ved at tilmelde sig inspirationsdage, som er specielt tilrettelagt for kvinder. Er det noget for dig?

Læs mere
værnepligt_gif

Hvilken værnepligt passer til dig?

Ta’ testen og find ud af, hvor du skal tage din værnepligtsuddannelse Tag testen nu