Fortsæt til indhold
Læs mere om værnepligtsuddannelsen

Kort tid, der flytter dig for altid

Værnepligts­uddannelsen

Information om Corona-virus ifm. Forsvarets Dag og Værnepligt

Vi følger myndighedernes anvisninger og kan derfor pt. kun indkalde et reduceret antal af sessionsbesøgende. Ønsker du en plads til Forsvarets Dag, kan du ansøge her. Når vi har gennemgået din ansøgning, vil du blive indkaldt til Forsvarets Dag, så snart vi har en ledig plads. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 7281 9000 (tast 1).

INFORMATION TIL VÆRNEPLIGTIGE

  • Værnepligtsuddannelsen er undtaget fra de gældende restriktioner for undgåelse af smittespredning. Det er dog vigtigt for Forsvaret at bidrage mest muligt til samfundets generelle bekæmpelse af COVID-19, og det er et fokusområde, at al uddannelse sker under mest mulig opmærksomhed på sundhedsmyndighedernes gældende smittereducerende tiltag, anbefalinger og pålagte restriktioner. Tjenestestedet vil endvidere introducere og implementere en række smitteafbødende tiltag, og man vil i forbindelse med værnepligt opleve, at der vil blive stillet særlige krav eksempelvis i forhold til indkvartering, spisning i kantiner, hygiejne samt undervisning og instruktion med videre. Ligeledes vil tjenestestedet løbende arrangere mulighed for testning for COVID-19 – enten ved lyntest eller PCR-test. Man opfordres til at lade sig teste i disse situationer og i øvrigt, når det ellers måtte være relevant.
  • Har du spørgsmål til din indkaldelse, er du velkommen til at ringe til Værnepligtssektionen på tlf. 7281 9000 (tast 1). Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Forsvaret er i tæt dialog med relevante myndigheder og tager nødvendige foranstaltninger i overensstemmelse med deres anbefalinger. Vi holder jer løbende opdateret om eventuelle ændringer på værnepligtens Facebook-side nedenfor. 

www.facebook.com/vaernepligten 

OBS: Vær opmærksom på, at der i øjeblikket vil forekomme længere svartid på henvendelser og ansøgninger.

Få en oplevelse for livet

Værnepligtsuddannelsen kan både være din start på en karriere i Forsvaret – og et møde med en helt anden verden, hvor du tester dine grænser og får erfaringer, du kan bruge resten af livet.

Hvordan ansøger jeg?

Her kan du finde ansøgninger til Forsvarets Dag (elektronisk og som pdf) samt "aftale om værnepligtstjeneste".

Ansøgninger

Skema til førstegangsgodkendelse TIL TJENESTEBRUG / FORTROLIGT

Når du indgår aftale om værnepligtstjeneste til Kongeskibet Dannebrog, Den Kongelige Livgarde eller Gardehusarregimentet, HESK skal du kunne sikkerhedsgodkendes. Ca. tre måneder før mødedagen vil du modtage et brev i din e-boks med besked om at udfylde og sende skemaet.

Skemaet til brug for sikkerhedsgodkendelse finder du på Forsvarets Efterretningstjenestes hjemmeside.

Hent skemaet her

Unge mennesker i uniform

KOM TIL INSPIRATIONSDAG FOR UNGE

Har du overvejet en uddannelse, job eller en karrieriere i Forsvaret eller Beredsskabsstyrelsen? Eller måske at blive frivillig i Hjemmeværnet? Kom og bliv klogere på dine muligheder.

Meld dig til her

INSPIRATIONSDAG FOR KVINDER

Alle kvinder kan opleve Forsvaret indefra ved at tilmelde sig inspirationsdage, som er specielt tilrettelagt for kvinder.

Er det noget for dig? Tilmeld dig og læs mere her

Kvinder i uniform til inspirationsdag
Værnepligtig smiler

HVEM PASSER IND I VÆRNEPLIGTEN?