Fortsæt til indhold

Hør mere om værnepligten og Forsvaret

Inspirationsdage

Er du nysgerrig på VÆRNEPLIGT ELLER EN KARRIERE I FORSVARET ELLER BEREDSKABSSTYRELSEN?


Kom til Inspirationsdag og bliv klogere på dine muligheder i Forsvaret og Beredskabsstyrelsen. Forsvaret er både en attraktiv arbejdsplads, uddannelsesinstitution og praktiksted med mange muligheder for unge i hele Danmark. Her lærer du ikke kun om hvad der står i bøgerne. Du lærer også helt konkret, hvad det vil sige at løse vanskelige opgaver langt væk fra skrivebordet - højt oppe under skyerne, langt ude på havet eller dybt inde i danske skove med en hverdag, der veksler mellem teori og praksis. 

Mød de ansatte fra Forsvarets tre værn og Beredskabsstyrelsen, hør mere om værnepligten samt de mange spændende uddannelser og få svar på dine spørgsmål.

Tilmeld dig et af arrangementerne - måske er det starten på en uddannelse, job eller karriere? 

Tilmeld dig en inspirationsdag

Herunder kan du se hvor og hvornår de forskellige inspirationsdage finder sted.

Bemærk: Vi ser helst at du er fyldt min. 17 år, da programmet er tilrettelagt for denne målgruppe. Er du under 18, skal din forælder/værge underskrive en samtykkeerklæring, der skal medbringes på dagen, udfyldt og underskrevet.

Hent samtykkeerklæring (pdf)

Et arrangement for mænd og kvinder.

Tilmeld dig og hør mere om værnepligten samt de mange spændende uddannelser, du ikke vidste at vi havde og få svar på dine spørgsmål.

Pt. ingen arrangementer

Et arrangement for kvinder.

Tilmeld dig og hør mere om værnepligten og de mange spændende uddannelser, du ikke vidste at vi havde og få svar på dine spørgsmål.

Pt. ingen arrangementer

Et arrangement for mænd og kvinder.

Tilmeld dig og hør mere om værnepligten samt de mange spændende uddannelser, du ikke vidste at vi havde og få svar på dine spørgsmål.

Pt. ingen arrangementer

Program

Programmet på dagen kan består af både oplæg, praktiske opgaver, rundvisning mv. og vil variere fra arrangement til arrangement. Det endelige program bliver udleveret ved ankomst på dagen.

Det kan eksempelvis se sådan ud:

Tid / Aktivitet
09.00 / Møde og registrering
09.30 / Information om værnepligten
10.30 / Pause
10.45 / Ansatte i Forsvaret fortæller
11.45 / Omklædning
12.00 / Frokost (feltration)
13.00 / Øvelser og rundvisning (udendørs)
15.30 / Afslutning og evaluering

Bemærk at start- og sluttidspunkt kan variere fra tjenestested til tjenestested. Forud for dagen får du en mail med besked om hvornår din inspirationsdag start og slutter, samt en række praktiske informationer.

LÆS MERE OM EN FREMTID I FORSVARET

Her kan du søge mere viden om en fremtid i Forsvaret og Beredskabsstyrelsen og få et indtryk af hvad vi kan tilbyde dig, samt hvad der gør Forsvaret til en af landets mest alsidige uddannelsesinstitutioner.

yazhiya

"At være en del af Det Danske Forsvar var sjovt, spændende, udfordrende, hårdt, bekræftende, lærerigt, modigt, oplevelsesrigt - og mest af alt, har jeg lært så meget om mig selv. Jeg er blevet mere moden og modig, og det har givet blod på tanden - jeg er utrolig stolt af mig selv, og ville aldrig være oplevelsen foruden. Jeg har både fået de bedste venskaber, og samtidig lærte jeg, at man kan 10% mere end man tror.

Yazhiya Ramesh