Fortsæt til indhold

Ny og forbedret

træn med forsvaret

scroll down

Ny og forbedret udgave af app'en "Træn med Forsvaret"

"Træn med Forsvaret" er opdateret i en ny og forbedret udgave, men er stadig baseret på de samme træningsprincipper, som i den tidligere udgave. App'en har nu fået et nyt design, som gør den lettere at navigere rundt i, ligesom det er blevet lettere at holdt styr på, hvor langt man er kommet i sit 8-ugers træningsprogram. I den nye udgave skal man desuden ikke logge ind, for at få et personligt træningsprogram.

Vær opmærksom på, at hvis du er du igang med et personligt 8-ugers træningsprogram, skal du vente med at opdatere app'en, til dit træningsprogram er færdigt, da den nye version overskriver igangværende programmer. Alternativt skal du starte forfra på et nyt træningsprogram i den nye app.

Hent App´en

App'en koster ikke noget. Hvis du har en iPhone, kan du hente den i App Store, og har du en Android smartphone, skal du gå til Google Play. Hent den her:

App store  / Kan pt. ikke hentes i Google Play

God træning!

Hvad kan du med app'en "Træn med Forsvaret"?

Med "Træn med Forsvaret" kan du træne efter et individuelt tilrettelagt program, uanset om du allerede er i god form, eller du starter helt forfra. App'en hjælper dig videre, med udgangspunkt i din nuværende form. De gennemprøvede træningsformer sikrer, at du øger din udholdenhed, din styrke og din kondition til et højere niveau – samtidig med at restitutionshastigheden øges.

Med app'en kan du:

Teste din fysik ved hjælp af en af to konditest og en styrketest med fire styrkeøvelser: 

  • Bib-test eller 12-minutters konditionstest
  • 4 styrkeøvelser

Få dit personligt tilrettelagte 8-ugers træningsprogram. Programmet laves individuelt på baggrund af dine testresultater.

Du kan også vælge mellem forskellige 8-ugers standardiserede træningsprogrammer, inddelt i forskellige sværhedsgrader og kondityper som f.eks. styrke-, kondi- eller allround træning.

Du kan vælge mellem mere end 100 øvelser fra øvelsesbiblioteket i kategorierne:

  • Konditræning
  • Styrketræning
  • Cirkeltræning
  • Mobilitetstræning 
Forsvarets Center For Militærfysisk træning står bag det træningsfaglige indhold i app'en, og har udviklet retningslinjerne for de fysiske tests, der bliver anvendt ved optagelsesprøverne til Forsvarets uddannelser. De står også for de træningskoncepter, der indgår i soldaternes fysiske uddannelse, uanset om det er til værnepligtige eller professionelle soldater.

App'en hjælper dig med at bygge din form op i dit eget tempo, ansvarligt og effektivt og med udgangspunkt i din egen grundform. Princippet er at forbedre din fysik på de områder, hvor du er svagest, sådan at du minimerer risikoen for overbelastningsskader.

Forsvaret påtager sig intet ansvar for brugernes anvendelse af app'en. Forsvaret kan heller ikke holdes ansvarlig for skader, som er opstået i forbindelse med træningen, f.eks. som følge af uhensigtsmæssig træning. Forsvaret anbefaler personer, der anvender app'ens træningsprogrammer skal være fyldt 16 år.