Træning

Vil du starte din værnepligtsuddannelse hurtigst muligt?

scroll down

Er du særligt motiveret til at starte din værnepligtsuddannelse hurtigst muligt?
Så læs nærmere her!

Har du allerede været på Forsvarets Dag og er du erklæret egnet eller begrænset egnet, så har du nu mulighed for at starte på førstkommende værnepligtshold i Hæren.

Hvis du allerede har indgået en aftale om værnepligtstjeneste, kan du ikke være sikker på at kunne få denne ændret på en dag med fysisk afprøvning.
Din nuværende aftale er derfor stadig gældende, selvom du tilmelder dig den fysiske test.
På dagen for testen vil vi afgøre, om du får mulighed for at ændre din nuværende aftale om værnepligtstjeneste til en aftale, hvor du kan starte tidligere.

Hvad skal der til?
Alt det kræver er, at du deltager i en fysisk afprøvning og vejledning (ca. 3 timer) på et af rekrutteringscentrene i landet. Den fysiske afprøvning består af to dele:

  • En udholdenhedstest, hvor du skal kunne løbe minimum 2200 meter på 12 min.
  • En styrketest, bestående af fire forskellige øvelser

Vil du læse mere om den fysiske afprøvning, så læs her.
Når du har bestået begge prøver, kan du indgå aftale om værnepligt.

Transport
Du skal ikke tænke på udgifter til transport, da du ved tilmelding vil få tilsendt en billet i e-boks dækkende fra din bopæl til rekrutteringscenteret.

Hvad skal jeg tage med?
Medbring idrætstøj og kondisko til den fysiske test. Der er mulighed for at få et bad efter den fysiske test, så husk håndklæde.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Åben tilmeldingen/vejledning (pdf). Udfyld tilmeldingen (gem tilmeldingen når den er udfyldt) og send den  jf. vejledningen.

OBS: Vi oplever i øjeblikket problemer med tilmeldingsskemaerne, som medfører at vi indimellem ikke modtager den indtastede data i PDF'en. Har du ikke modtaget et brev efter tilmelding, kan det være fordi vi ikke har modtaget dine informationer - i så fald beder vi dig tilmelde dig igen. Vil du sikre dig, at vi modtager de indtastede informationer, kan du enten tage et skærmbillede eller et foto af PDF'en eller gemme den som en .jpg-fil, og sende den til os herefter.

Der er lukket for tilmelding!