Officer i hæren

Officer i Hæren

BLIV OFFICER I HÆREN

scroll down

UDDAN DIG TIL OFFICER I HÆREN


På Hærens Officersskole lærer du at lede, motivere og uddanne til fredsskabende og fredsbevarende internationale missioner. Du vil få skærpet dine analytiske evner, så du tænker hurtigere og altid er et træk foran. Dit mod til at træffe svære beslutninger vil blive styrket, og din vilje til at gå forrest og turde det uprøvede vil vokse. 

HÆRENS OFFICERSSKOLE
På uddannelsen møder du en kombination af moderne ledelsesteori, statskundskab, pædagogik og strategisk planlægning. Uddannelsen foregår i en vekselvirkning mellem teori og praksis, og du vil derfor løbende omsætte din analytiske og metodiske viden til praksis, eksempelvis som befalingsansvarlig.
 
Hærens Officersskole så dagens lys i 1713 i form af Landkadetakademiet, som blev stiftet ved en kongelig resolution. I dag har Hærens Officersskole sit domicil på Frederiksberg Slot.

Du kan søge nu!
ER DU ALLEREDE I FORSVARET?
Hvis du er sergent eller befalingsmand og drømmer om at få en karriere som officer, kan du følge den interne vej.

Den interne vej
Mød os på messer

KOMMENDE ARRANGEMENTER


Overvejer du en lederuddannelse i Forsvaret? Kom og mød os ansigt til ansigt og bliv klogere på, om en lederuddannelse i Forsvaret er noget for dig. Vi afholder introdage flere gange om året og deltager på forskellige uddannelsesmesser.

Mød os her

HVAD LAVER EN OFFICER?


Mød nogle officerer, der fortæller om en dagligdag fyldt med afvekslende udfordringer, store forventninger og unikke oplevelser.

Bliv klogere på jobbet som officer
Hvad laver en officer

OFFICERSUDDANNELSER I FORSVARET

Følg dine ambitioner og bliv leder i et af de tre værn. På officersuddannelsen får du teorien afprøvet i praksis, så du både lærer at lede mennesker og træffe afgørende beslutninger i virkeligheden.



VÆLG ET VÆRN OG FIND DIN OFFICERSUDDANNELSE