åbent hus

Mød os til

ÅBENT HUS PÅ OFFICERS­UDDAN­NELSERNE

Overvejer du en lederuddannelse i Forsvaret?

Alle Åbent Hus Officers-arrangementer er afholdt for foråret 2020.
Men du kan møde os ansigt til ansigt og blive klogere på andre arrangementer rundt om i landet. Vi holder Åbent Hus flere gange om året og deltager på forskellige uddannelsesmesser.
Kvinde

Vil du være officer i Hæren? 

Kom forbi, når vi holder Åbent Hus og fortæller om uddannelsens opbygning og karrieremulighederne i Hæren. Du vil også møde studerende og unge officerer, der fortæller dig om studielivet og deres oplevelser. Vi byder på formiddagskaffe og frokost undervejs. Der er pt. ingen arrangementer.
DATO STED ARRANGØR TILMELDING
     
- ALLE ARRANGEMENTER ER AFHOLDT      

Vil du være officer i Søværnet?

Kom til Åbent Hus og hør om Søværnets tre uddannelser: Taktisk Officer, Maskinteknisk Officer og Våben- og Elektronikteknisk Officer. Vi fortæller om uddannelsernes opbygning og karrieremuligheder. Du vil også møde studerende og unge officerer, der fortæller dig om studielivet og deres oplevelser. Vi byder på formiddagskaffe og frokost undervejs. Der er pt. ingen arrangementer.
sø
DATO STED ARRANGØR TILMELDING
-      
- ALLE ARRANGEMENTER ER AFHOLDT      
fly

Vil du være officer i Flyvevåbnet?

Kom forbi, når vi holder Åbent Hus og fortæller om Flyvevåbnets tre officersuddannelser: Teknik Officer, Operationsstøtte Officer og Kontrol- og Varslings officer. Du vil også møde studerende og unge officerer, der fortæller dig om studielivet og deres oplevelser. Vi byder på formiddagskaffe og frokost undervejs. Der er pt. ingen arrangementer.
DATO STED ARRANGØR TILMELDING
-      
- ALLE ARRANGEMENTER ER AFHOLDT      
PERSONLIG STUDIEVEJLEDNING
Du har altid mulighed for at bestille en personlig vejledning med en af vores studievejledere. Hos studievejlederne kan du få svar på dine spørgsmål om officersuddannelserne og få afklaret, om du har de rette kompetencer.  
Du bestiller en tid ved at skrive til kadetliv@fak.dk eller ring på tlf.nr. 25 55 22 47.

HVILKEN UDDANNELSE PASSER TIL DIG?

Du kan vælge mellem syv forskellige officersuddannelser fordelt på tre værn.

Officer i Søværnet

3 uddannelser

Sammenlign uddannelser

Officer i Hæren

1 Uddannelse

Se uddannelse

Officer i Flyvevåbnet

3 Uddannelser

Sammenlign uddannelser