Leder i søværnet

Officer i Søværnet

BLIV OFFICER I SØVÆRNET

scroll down

Vælg din retning

På Søværnets Officersskole kan du vælge forskellige uddannelsesretninger.

Du kan søge nu!
ER DU ALLEREDE I FORSVARET?
Hvis du er sergent eller befalingsmand og drømmer om at få en karriere som officer, kan du følge den interne vej.

Den interne vej

HVORFOR UDDANNE DIG TIL OFFICER I SØVÆRNET?


På officersuddannelsen får du grundig uddannelse i maritime operationer, ledelse og styring i en sømilitær sammenhæng. Du får dyb indsigt i moderne ledelsesprincipper, og du prøver dem af i praksis.
 
Uddannelsen baserer sig på et anderledes studiemiljø, hvor tværfaglighed er i højsædet, og hvor teori afprøves i praksis på Søværnets skibe eller i skolens nye skibssimulator. Som studerende har du f.eks. fag som statskundskab med særlig fokus på sikkerheds- og forsvarspolitik. Derudover har uddannelsen særlige moduler, der afhængigt af din valgte retning sætter dig i stand til at udføre navigation, vedligeholde og reparere maskineri og elektronik om bord på Søværnets fartøjer.

FRA AFRIKAS HORN TIL GRØNLAND
Søværnet deltager i opgaver over hele verden. Derfor uddanner og udvikler vi sømilitære ledere, der skal stå i spidsen for at løse Søværnets og Forsvarets opgaver til vands - både i Danmark og uden for landets grænser. 

SØVÆRNETS OFFICERSSKOLE
Uddannelsen til søofficer blev grundlagt i 1701 og er dermed den ældste af sin art i verden. Det giver en unik virksomhedskultur og korpsånd blandt søofficerer. Traditionerne, korpsånden og behovet for at omsætte teori til praksis skaber et stærkt bånd mellem Officersskolen og Søværnet og dets skibe. 
Mød os på messer

KOMMENDE ARRANGEMENTER


Overvejer du en lederuddannelse i Forsvaret? Kom og mød os ansigt til ansigt og bliv klogere på, om en lederuddannelse i Forsvaret er noget for dig. Vi afholder introdage flere gange om året og deltager på forskellige uddannelsesmesser.

Mød os her

HVAD LAVER EN OFFICER?


Mød nogle officerer, der fortæller om en dagligdag fyldt med afvekslende udfordringer, store forventninger og unikke oplevelser.

Bliv klogere på jobbet som officer
Hvad laver en officer

OFFICERSUDDANNELSER I FORSVARET

Følg dine ambitioner og bliv leder i et af de tre værn. På officersuddannelsen får du teorien afprøvet i praksis, så du både lærer at lede mennesker og træffe afgørende beslutninger i virkeligheden.VÆLG ET VÆRN OG FIND DIN OFFICERSUDDANNELSE