Fortsæt til indhold

Ledelse, HR og undervisning

Kan du omsætte teoretisk viden til præcise beslutninger? Og har du forståelse for mennesker og samspillet mellem dem? Kan du lide at undervise og videreformidle viden? Opgaverne varierer i alt fra at lede soldater i landmilitære opgaver, til undervisning i klasselokalet, til rekruttering af de bedste medarbejdere til forsvaret. Her på siden kan du udforske, og blive klogere på mulighederne, samt møde nogle af vores nuværende medarbejdere.

Uddannelser inden for ledelse, HR og undervisning

Kan du lide at have et stort ansvar og kan du gå forrest og træffe svære valg uden at vide alt? Synes du det lyder spændende, at skulle lede større grupper i udfordrende situationer? Tjek de forskellige uddannelser inden for ledelse, HR og undervisning ud her, og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Uddannelse 01
Uddannelse 02
Uddannelse 03
Uddannelse 04

SE ALLE UDDANNELSER

Jobs inden for ledelse, HR og undervisning

Bliver du drevet af at være med til at udvikle andre? Vil du være med til at forme fremtidens forsvar og kan du lide at formidle viden videre? Forsvaret er en moderne arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling. Hvor end din interesse ligger, så har forsvaret et job der passer til dig og dine kompetencer. Læs mere om de forskellige jobmuligheder ud her.

Eksempler på stillinger:

Stilling 01
Stilling 02
Stilling 03
Stilling 04

SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.

Få inspiration til spændende job og uddannelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og inviter dig selv ind i vores verden. Her deler vi historier fra vores elever og kollegers hverdag og fortæller dig om nye uddannelses- og jobmuligheder inden for dine interesser.

Tilmeld dig her