Fortsæt til indhold

Ledelse, HR og undervisning

Kan du omsætte teoretisk viden til præcise beslutninger? Og har du forståelse for mennesker og samspillet mellem dem? Kan du lide at undervise og videreformidle viden? Opgaverne varierer i alt fra at lede soldater i landmilitære opgaver, til undervisning i klasselokalet, til rekruttering af de bedste medarbejdere til forsvaret. Der er brug for kollegaer både ude i felten, hvor det er afgørende at kunne lede og træffe vigtige beslutninger under operationer, og ved skrivebordet hvor forsvarets operative enheder kræver HR-støtte. 

Her på siden kan du udforske, og blive klogere på mulighederne, samt møde nogle af vores nuværende medarbejdere.

Uddannelser inden for ledelse, HR og undervisning

Kan du lide at have et stort ansvar og kan du gå forrest og træffe svære valg uden at vide alt? Synes du det lyder spændende, at skulle lede større grupper i udfordrende situationer? Så er en uddannelse som sergent i Beredskabsstyrelsen eller som officer i Søværnet måske noget for dig. Tjek de forskellige uddannelser inden for ledelse, HR og undervisning ud her, og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Sergent i Beredskabsstyrelsen
Officer i Søværnet
Officer i Hæren

SE ALLE UDDANNELSER

Jobs inden for ledelse, HR og undervisning

Bliver du drevet af at være med til at udvikle andre og tør du gå forrest og vise vejen for dine soldater? Vil du være med til at forme fremtidens forsvar og kan du lide at formidle viden videre? Forsvaret er en moderne arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling. Hvor end din interesse ligger, så har forsvaret et job der måske passer til dig og dine kompetencer. Læs mere om de forskellige jobmuligheder her.

Eksempler på stillinger:

  • Faglærer til grundlæggende sergentuddannelse
  • Kompagnichef
  • Operationsofficer til Hjemmeværnet
  • Sektionschef
  • Lektor på Forsvarsakademiet
  • HR Partner

SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.