Fortsæt til indhold

Portrætter af Forsvarets studerende og ansatte

Mød en kollega

scroll down

Bliv klogere på, hvad der gør forsvaret til en helt særlig arbejdsplads og uddannelsesinstitution. Her på siden kan du høre det fra dem, der arbejder og studerer i forsvaret med eller uden uniform.

IT Ledelse, HR & undervisning Håndværk, teknik & byggeri Logistik & transport

Taktik, sikkerhed & operationer Sprog, kultur & kommunikation  Sundhed & dyrepleje

Kantine, rengøring & ejendomsservice  Kontor & regnskab Indkøb & jura

Informationsteknologi

Er du fiks på fingrene, når det gælder hard- eller software? Så anbefaler vi, at du går på opdagelse i nogle helt særlige uddannelses- og jobmulighederne indenfor informationsteknologi herunder.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Ledelse, HR og undervisning

Her kan du læse førstehåndoplevelser fra nogle af dem, der bruger deres erfaringer inden for ledelse, HR og undervisning til at gøre en forskel for os alle sammen hver eneste dag.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Håndværk, teknik og byggeri

Her får du et indblik i hverdagen hos dem der studerer eller arbejder indenfor håndværk, teknik og byggeri i forsvaret – fra undersiden af en lastvogn til Grønlands nordkyst.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Logistik og transport

Logistik og transport er måske ikke det første, du forbinder med forsvaret. Derfor har vi givet ordet til nogle af vores dygtige studerende og medarbejdere, så du kan høre, hvad der gør forsvaret til en helt særlig uddannelsesinstitution og arbejdsplads.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Taktik, sikkerhed og operationer

Er du nysgerrig på en hverdag, der gør en mærkbar forskel for os alle sammen? Så kan du blive klogere på dem, der studerer og arbejder inden for taktik, sikkerhed og operationer herunder.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Sprog, kultur og kommunikation

Vil du bygge bro mellem kulturer i eller uden uniform? Så kan du dykke ned i hverdagen hos nogle af de studerende og medarbejdere, der bruger deres ekspertise inden for sprog, kultur og kommunikation hver eneste dag.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Sundhed og dyrepleje

Ønsker du at bruge dine sundhedsfaglige kompetencer på nogen, der virkelig afhænger af dem? Så er der ikke mange arbejdspladser, der kan tilbyde dig større udbytte end forsvaret. Herunder kan du læse om nogen af de forskellige karriereveje, du kan forfølge inden for sundhed og dyrepleje.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Kantine, rengøring og ejendomsservice

Der er en verden af mulige karriereveje i forsvaret, som ikke kræver uniform. Herunder kan du læse om nogle af de mange spændende muligheder inden for kantine, rengøring og ejendomsservice.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Kontor og regnskab

Her kan du lære mere om vores uddannelser og karriereveje inden for kontor og regnskab. Du kan blandt andet høre, hvad der gør en kontorplads i forsvaret til alt andet end typisk fra nogle af vores studerende og medarbejdere.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Indkøb og jura

Der er langt flere og alsidige karriereveje i forsvaret, end du tror. Det gælder både dem med og uden uniform. Her kan du læse om de forskellige uddannelser og jobmuligheder inden for indkøb og jura.

LÆS OM KARRIEREMULIGHEDER

Ansigt til ansigt med Thomas Skov

MØD FORSVARET ANSIGT TIL ANSIGT

Tag med Thomas Skov ud i hjørnerne af det danske forsvar og få indblik i nogle af de opgaver og stillinger, der er overraskende eller ukendte for de fleste. SE FILMENE HER