Fortsæt til indhold

Det vi passer på, er det hele værd

Efter 30 års fredstid er verden blevet mindretryg. Drrfor er det blevet endnu vigtigere at passe på vores frihed og den tillid, vi har til hinanden. Det kræver, at vi står stærkere og bygger et moderne forsvar, der kan besvare det nye trusselsbillede - så vi fortsat kan leve trygt og frit. Det vi passer på, er det hele værd.

Vær med til at passe på Danmark

Alle veje kan føre til forsvaret. Nogle kommer direkte fra værnepligten og fortsætter med at bære uniform gennem hele arbejdslivet. Andre finder vej til en civil stilling fra universitetet, håndværksfagene eller en IT-virksomhed. For nogle er det kærlighed ved første blik, og for andre opstår gnisten først ved nærmere bekendtskab. Herunder kan du teste, hvor du passer ind og mærke efter, om du får kriller i karrieremaven.

Mød forsvarets mange ansigter

Bliv klogere på, hvad der gør forsvaret til en helt særlig arbejdsplads og uddannelsesinstitution. Her kan du høre det fra dem, der allerede arbejder eller studerer i forsvaret i dag.

MØD FORSVARETS ANSIGTER

Få inspiration til spændende job og uddannelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og inviter dig selv ind i vores verden. Her deler vi historier fra vores elever og kollegers hverdag og fortæller dig om nye uddannelses- og jobmuligheder inden for dine interesser.

Tilmeld dig her