Fortsæt til indhold

Kontor og regnskab

Kontor og regnskab er vigtige funktioner i forsvaret, og indebærer både administrative og økonomifaglige opgaver. Hvis du kan lide at have det økonomiske overblik, sætte din logiske tænkning i spil eller opretholde og videreudvikle på forskellige processer, så kan en karriere i kontor og regnskab i forsvaret være noget for dig. Her på siden kan du udforske og blive klogere på mulighederne, samt møde nogle af vores kolleger.

Uddannelser i kontor og regnskab

Vil du lære økonomistyring for forsvarets materielle indkøb, og sikre, at formål og opgaveløsning håndteres inden for budget? Så kan en uddannelse i kategorien kontor og regnskab være noget for dig. Mulighederne for at uddanne dig videre og få nye udfordringer er store, og forsvaret har som arbejdsplads fokus på din karriere. Læs mere om uddannelserne her, og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Kontorelev
Økonomielev

SE ALLE UDDANNELSER

Jobs i kontor og regnskab

Vil du støtte specialstyrkerne i forsvaret med økonomistyring, koordinere og planlægge officerbasisuddannelserne i Flyvevåbnet eller være med til at behandle militærstrategiske aspekter vedrørende luft – og missilforsvar? Bliv en del af en spændende og anderledes arbejdsplads, som der ikke findes andre steder i Danmark. Tjek de forskellige jobmuligheder ud her.

Eksempler på stillinger:

  • Kommunikationsassistent til Niels Juul
  • Kontormedhjælper til Ingeniørregimentet i Skive
  • Maritim sagsbehandler til maritim sikkerhed
  • Luftmilitær sagsbehandler
  • Administrativ medarbejder
  • Sagsbehandler
  • Intern revisor
  • Controller

SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.