Fortsæt til indhold

Celina, kontorelev

Celina er 25 år og bor i Køge sammen med sin kæreste og deres lille hund. Hun er oprindeligt uddannet salgsassistent og har arbejdet både i butik og på restaurant i mange år. Men en dag besluttede hun sig for at skifte karrierevej.

” Jeg havde længe gået med tanken om, at jeg gerne ville arbejde med noget inden for kontor og ville gerne tage en uddannelse inden for det område. En dag, da jeg sad og kiggede efter kontorelevpladser, faldt jeg over kontorelevuddannelsen i forsvaret og syntes at det lød spændende. Derfor besluttede jeg mig for at søge den.”

Celina bidrager og hjælper til i forskellige afdelinger hos Forsvarsministeriets Personalestyrelse. I alt bliver hun oplært i 8 forskellige afdelinger gennem uddannelsesforløbet, som tager 2 år i alt. Lige i øjeblikket sidder hun i en afdeling, hvor hun bl.a. hjælper med at lave ID-kort til medarbejdere samt sikkerhedsgodkendelser. Derudover består arbejdsdagene også af en masse forskellige administrative opgaver.

Celina

Alder:
25 år.

Stilling:
Kontorelev ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse. 

For Celina er det de gode kollegaer og spændende arbejdsopgaver, der har en motiverende virkning. Derudover synes hun også, at det er fedt, at man gennem elevtiden kommer rundt i forskellige afdelinger, så man får et indgående indblik i, hvad Forsvarsministeriets Personalestyrelse laver. ”Jeg synes, at en elevplads i forsvaret er en god mulighed for at lære mere om, hvad forsvaret er for en organisation, ud over det man i forvejen ved. Det er en spændende arbejdsplads at være på som kontorelev, fordi man både får lov til at have med de militære ansatte og de civile ansatte at gøre.”

LÆS MERE OM UDDANNELSEN SOM KONTORELEV