Fortsæt til indhold
Ditte

Ditte, kontorelev ved Beredskabsstyrelsen

Ditte har afprøvet mange forskellige ting, inden hun startede som kontorelev i BRS – alt fra konditor til gartner og dyrepasser. Hun startede som kontorelev og har været ansat i lidt over otte år.

En administrativ jonglør 
Hendes stilling indebærer alt administrativ mellem himmel og jord i forbindelse med at arbejde i et kontor, men med fokus på uddannelse af uniformerede i BRS. Det kan være at sende officielle skrivelser til nye officerskadetter, indhentning af sikkerhedsgodkendelser fra sergentelever, bestille faciliteter til arrangementer, udarbejde eksamensbeviser og passe kontorpostkassen.” At gøre mine kollegers arbejde lettere er min drivkraft, og jeg trives virkelig, når jeg kan se, at jeg gør en konkret forskel”. Hun skifter imellem at være på kontorerne i BRS HQ og på Svanemøllens Kaserne og har gerne hjemmearbejde hver uge.

Ditte

Alder
36 år.

Titel  
Overassistent. 

Uddannelse
Kontoruddannelse med speciale i økonomi.

Stilling
Overassistent ved Beredskabsstyrelsens Officersskole.Ditte

Mit arbejdsliv er en kombination af spænding og uventede opgaver, men det sociale sammenhold og fleksibilitet er limen, der holder det hele sammen

Ditte, overassistent

Sociale bånd og fleksibilitet
Dittes trives med, at hun aldrig helt ved, hvad dagen bringer. ”Mit arbejdsliv er en kombination af spænding og uventede opgaver, men det sociale sammenhold og fleksibilitet er limen, der holder det hele sammen”. Hun har ikke bare kolleger – hun har et team, der gør hver arbejdsdag både sjov og givende. ”Desuden har jeg en fleksibel chef, der er grunden til, at mit arbejdsliv og privatliv kan hænge sammen”.

Der er et fantastisk spænd i folks evner og baggrund. Selvom der måske er fordomme om, at alle i Forsvaret er en stor grøn (eller blå) enhed, er virkeligheden langt mere nuanceret. ”Uanset baggrund og  uddannelse deler de fleste, jeg har mødt, en fællesnævner – en utrolig hjælpsomhed og en høj faglig”. 

Her kan du undersøge, om uddannelsen som kontorelev er noget for dig