Fortsæt til indhold

Malene har været i forsvaret i mange år. Hun startede i september 2008 på Kasernen i Hjørring igennem vikarbureau, og her sad hun i Forsvarets Regnskabstjeneste i kreditorafdelingen. Hurtigt fik hun et fast job i FPS, som dengang havde lønfunktionen.  I 2011 flyttede hun til Bygnings og Etablissementstjenesten – det nuværende FES, hvor hun var på matriklen i Hjørring, indtil hun i 2012 flyttede til Flyvestationen i Aalborg. Der arbejdede hun med indkøb på det daværende driftsområde indtil 2016. I 2016 overtog FRS i Hjørring lønområdet, så der flyttede Malene igen til Hjørring, det ville hun nemlig gerne tilbage til.

”I Hjørring blev jeg tilbage i 2016 lønsagsbehandler for alle de internationale operationer. Der sad jeg meget med kontakten ud til de forskellige operationer. Vi modtog input om, hvem de modtager, og hvem de sender hjem. Så tastede vi løn på baggrund af de inputs vi modtog fra missionerne, og før en mission kom vi med løn input på bemandingslisterne”.  I hendes nuværende rolle er hun teamkoordinator for både INTOPS (internationale operationer), for rådighedspersonnel (reservepersonale) samt teamkoordinator for officererne.

Malene

Alder:
38 år.

Uddannelse:
Handelsskoleeksamen og kontoruddannelse samt to akademifag.

Stilling:
Teamkoordinator.Malene Teamkoordinator

Jeg er glad for at arbejde ved FRS i Hjørring og være på en arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling, karriere og uddannelse

Malene, teamkoordinator

Hverdagen i forsvaret
En normal dag for Malene begynder med Lean-arbejde, hvor de opgør dagens opgaver, og laver tavle optælling. Så afvikler de morgenmøder ved tavlen eller computeren, så de kan fordele og prioritere med det samme. ”Når møderne er afviklet, mødes vi til et nyt møde med de andre teamkoordinatorer, og der tager vi drøftelser om ressourcefordelingen i de enkelte teams, så vi får det bedst muligt til at gå op”.

”Jeg sparrer med min kollegaer i teamet, har de brug for hjælp til løsning af en opgave, kommer de til mig og vi forsøger sammen at finde en løsning”. Malenes rolle indeholder også en del udvikling af redskaber og værktøjer, så de kan gøre arbejdet smartere samt dialogmøder på tværs af myndigheder med forskellige samarbejdspartnere.

”Jeg er glad for at arbejde ved FRS i Hjørring og være på en arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling, karriere og uddannelse. Det passer godt til mit familieliv, at der er mulighed for fleksibel arbejdstid og motion. Desuden er der også gode aktivitets- og trivselsudvalg, så der er også er fokus på sociale ting. Det bedste ved mit job er dialogen med kolleger samt det at få lov til at koordinere samt tage min del af ansvaret, så vi når i mål og sikrer den rette løn til rette tid.”

Her kan du møde flere, der arbejder i forsvaret med eller uden uniform