Fortsæt til indhold

Taktik, sikkerhed og operationer

Taktik, sikkerhed og operationer er alle afgørende områder hos forsvaret, hvorfor der findes en bred vifte af både uddannelser og jobs inden for områderne. At arbejde med taktik, sikkerhed og operationer i forsvaret er noget, som du ikke kan finde på andre uddannelsesinstitutioner eller arbejdspladser andre steder i Danmark. Det er helt unikt. Opgaverne varierer i alt fra at afdække trusselsbilledet af Danmark, til udførsel af særlige dykkeropgaver, til at indgå i internationale operationer og understøtte forsvarets nationale beredskab. Her på siden kan du udforske og blive klogere på mulighederne inden for taktik, sikkerhed og operationer, samt møde nogle af vores kolleger.

Uddannelser i taktik, sikkerhed og operationer

Vil du være med til at overvåge det danske luftrum, sørge for sikkerheden på flyvestationer eller fjerne gammel ammunition på havbunden? Fælles for uddannelserne i taktik, sikkerhed og operationer er, at det kræver at man kan holde hovedet koldt og bevare overblikket. Der er fokus på personlig og faglig udvikling og mulighederne er mange. Læs mere om uddannelserne i taktik, sikkerhed og operationer her og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret

Eksempler på uddannelser:

Bevogtningsassistent
Løjtnant i Hæren
Minedykker
Kontrol- og varslingsofficer

SE ALLE UDDANNELSER

Jobs i taktik, sikkerhed og operationer

Vil du have et job, som du ikke finder andre steder i Danmark, hvor du både bruger hoved og krop? Vil du bidrage til det overordnede uddannelsesmæssige ansvar for fremtidens søofficerer? Eller hjælpe flyvevåbnet til at udføre deres opgaver gennem efterretninger, der afdækker trusselsbilledet? Bliv en del af en anderledes og spændende arbejdsplads. Dyk ned i de forskellige jobmuligheder her.

Eksempler på stillinger:

  • Vagtkommandør/befalingsmand
  • Næstkommandernde til Søværnets dykkertjeneste
  • Efterretningsofficer
  • Ammunitionsrydder
  • Sikkerhedsrådgiver til Hjemmeværnskommandoen
  • Cyberspecialist og underviser til Flyvevåbnet
  • Information Security Manager til Ejendomsstyrelsen

SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.