Fortsæt til indhold

Logistik og transport

Kan du træde til når det virkelig gælder? Og er du god til at bevare det kølige overblik? Logistik og transport spiller en afgørende rolle i forsvaret og der er er brug for kompetencer i alt fra at lede værnepligtige gennem operative indsatser, til kontrol og koordinering af fly og helikoptere, til håndtering af ammunition. Her på siden kan du udforske og blive klogere på mulighederne inden for logistik og transport, hvor der bliver samarbejdet på kryds og tværs mellem kollegaer både med og uden uniform. 

Du kan også møde nogle af vores ansatte og studerende.

Uddannelser i logistik og transport

Vil du have ansvar for trafikken i det danske luftrum, være leder og instruktør for værnepligtige eller sikre levering af vigtige reservedele til operative indsatser? Med en uddannelse i forsvaret udvikler du dig personligt og fagligt, og der er mulighed for at videreuddanne dig. Undersøg uddannelserne inden for logistik og transport her, og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Sergent i Beredskabsstyrelsen
Flyveleder
Løjtnant i Flyvevåbnet - kontrol- og varsling
Lager og logistikoperatør

SE ALLE UDDANNELSER

Jobs i logistik og transport

Er du serviceminded, og kan du lide at have kundekontakt? Vil du være med til at levere samt opbevare forsyninger til forsvarets materiel? Eller sørge for at skabe rammerne for den operative logistik i Jægerkorpset? I forsvaret får du faglige udfordringer og mulighed for at udvikle dig i et anderledes og spændende miljø. Her kan du læse om de mange forskellige jobmuligheder inden for logistik og transport.

Eksempler på stillinger:

  • Kommandør på infanterikampkøretøj
  • Næstkommanderende til Logistikcenter i Beredskabsstyrelsen
  • Chef for Jægerkorpsets logistiksektion
  • Chauffør
  • Lager - logistikoperatør
  • Transportmedarbejder

SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.