Fortsæt til indhold

Sprog, kultur og kommunikation

Der eksisterer et væld af spændende uddannelses- og jobmuligheder inden for sprog, kultur og kommunikation i forsvaret. De forskellige opgaver spænder bredt i alt fra vejledning af danske soldater i interaktionen med udenlandske samarbejdspartnere, til kommunikationsindsatser, der har til formål at styrke det interne sammenhold i forsvaret. Sprog, kultur og kommunikation spiller afgørende roller, både i militære henseender når opgaverne foregår ude på missioner langt fra Danmark, og hjemme på forsvarets kontorer uden uniform. Her på siden kan du udforske og blive klogere på mulighederne, samt møde nogle af vores nuværende medarbejdere.

Uddannelser i sprog, kultur og kommunikation

Vil du fungere som bindeleddet mellem det danske forsvar og andre kulturer, tolke mellem forskellige sprog som officer, eller lære om et andet lands samfundsforhold og historie? Forsvaret er en moderne arbejdsplads, med plads til forskelligheder og består ikke udelukkende af uniformer. Læs mere om uddannelserne i sprog, kultur og kommunikation, og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Tolk i arabisk
Sprogofficer i russisk
Film og tv-produktion

SE ALLE UDDANNELSER

Jobs i sprog, kultur og kommunikation

Vil du være med til at producere spændende indhold til forsvarets interne og eksterne medier, bidrage til sikkerhedspolitiske formidlingsopgaver, eller dykke ned i forskning og undervisning om kulturer på forsvarsakademiet? Mulighederne er mange og der er brug for forskellige fagligheder og profiler inden for området. Tjek jobmulighederne ud her.

Eksempler på stillinger:

  • Tolk ukrainsk eller arabisk
  • Sprogofficer russisk eller arabisk
  • Kommunikationsmedarbejder
  • journalist
  • Kulturforsker på Forsvarsakademiet

SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.