Fortsæt til indhold
Camilla

Employer Branding-ansvarlig ved Operations Support Wing

Camilla, journalist

Camilla er 30 år gammel og har en bachelor i samfundsfag samt en cand.mag. i Journalistik. Hun er naturelsker og tilbringer derfor det meste af sin fritid i naturen. Hverdagen foregår langt fra altid bag et skrivebord, men derfor er det alligevel rart at bruge fritiden på at finde ro i naturen – ”derfor ender jeg ofte med at gå 15, 20 eller 25 kilometer i skoven, når weekenden rammer”.

Fra København til Silkeborg
Camilla er for nylig flyttet fra København til Silkeborg for en stilling som Employer Branding-ansvarlig ved Operations Support Wing, fordi hun gerne ville udvikle sig både fagligt og personligt. Hun vinkede derfor farvel til familie og omgangskreds på Sjælland og tog chancen med noget nyt – ”og jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund”.

Hun er vokset op med to forældre, som begge var i Flyvevåbnet, og har altid sagt, ”at jeg fandme aldrig selv ville i Forsvaret ”– alligevel endte hun som nyuddannet i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, hvor hun arbejdede med kommunikation og sociale medier. Og da camilla efter nogle år savnede nye udfordringer, ville hun utrolig gerne blive i Forsvaret, selvom der var mange andre spændende kommunikationsstillinger at finde. ”Jeg havde simpelthen forelsket mig i arbejdspladsen og kollegaskabet, og derfor er jeg her endnu – fire år senere. Og du kan nok også finde mig her flere år endnu”.

Tæt samarbejde
Camilla er Employer Branding-ansvarlig i Operations Support Wing (OSW), og hendes opgaver spænder derfor bredt. Hun er involveret i en lang række spændende projekter inden for både kommunikation, rekruttering og HR. Og fordi der er flere på tværs af Flyvevåbnet, som arbejder med Employer Branding, er der altid nogen at sparre med. ”Det er nemt lige at løfte røret og ringe til én af sine kollegaer i Flyverkommandoen eller JMTO for at høre, hvad de synes om den idé, man fik på vandreturen i lørdags”.

Camilla

Alder:
30 år.

Titel:
Fuldmægtig.

Uddannelse:
Journalist / cand.mag.

Stilling: 
Employer Branding-ansvarlig ved Operations Support Wing.Camilla

Og selvom jeg som fuldmægtig har mange opgaver og meget ansvar, så er der samtidig også tryghed til at udtrykke tvivl eller begå fodfejl, uden at det nødvendigvis reflekterer dårligt tilbage på én

Camilla, fuldmægtig

”Jeg oplever, at der bliver sat pris på min faglighed”. Hvis hun har forslag til noget, der kan gøres anderledes, så bliver der lyttet til hende. ”Og selvom jeg som fuldmægtig har mange opgaver og meget ansvar, så er der samtidig også tryghed til at udtrykke tvivl eller begå fodfejl, uden at det nødvendigvis reflekterer dårligt tilbage på én”. Derfor har det på mange måder været utrolig udviklende for Camilla – både fagligt og personligt -  at lande stillingen hos Operations Support Wing.

Ikke to dage er ens
Camilla arbejder meget – nok også lidt for meget, hvis du spørger hendes chef – men det er kun fordi, hun brænder for både opgaverne og stedet. ”Det er utrolig motiverende for mig, at jeg hver dag oplever både faglig og personlig udvikling, og at jeg har – næsten – frie rammer til at løse mine opgaver”. Der er ikke to dage, der er ens, når hun møder ind på arbejde. Den ene dag er hun på øvelse med nogle fra Air Mobile Protection And Recovery (AMPR), den næste bruger hun på strategiarbejde foran computeren, mens turen måske går forbi en datalink-messe dagen efter igen med hendes kollegaer fra Mission Support.

Camilla har kun været ansat siden marts og har allerede fået venner for livet. ”Det kan være svært at beskrive kammeratskabet for dem, der ikke har oplevet det. De fleste arbejdspladser fortæller, at de kan tilbyde gode kollegaer og sammenhold – men her er det alligevel noget særligt”.

Fordomme vs. virkelighed 
Camilla er blevet overrasket over de fordomme, hun møder, når hun fortæller, at hun arbejder i Forsvaret. ”Det skyldes nok, at det for mig er det mest naturlige i verden, mens andre måske har en forestilling om, at det er et sted med »kæft, trit og retning«. Det kan jeg dog på ingen måde genkende i hverdagen”. Hun oplever til gengæld, at chefer gerne lytter til fagligheden, og at de altid står klar til at hjælpe hinanden, både i vores egen organisation og på tværs af Forsvaret.

Her kan du møde flere, der arbejder i forsvaret med eller uden uniform