Fortsæt til indhold

Indkøb og jura

Indkøb og jura i forsvaret er helt unik, da betydningen og omfanget af opgaverne skiller sig ud fra andre arbejdspladser. Indkøb af materiel i form af eksempelvis køretøjer, våben, beklædning og andre materialer til udsendelser og øvelser er fuldstændig afgørende for forsvarets kapacitet, og er derfor et uhørt vigtigt område. Rent sikkerhedspolitisk er arbejdsopgaverne essentielle, og dækker over opgaver i alt fra beskyttelse af informationer om medarbejdere i forsvaret, være med til at lave risikovurderinger og til at være udsendt i verdens brændpunkter. Her på siden kan du undersøge mulighederne, og blive klogere på indkøb og jura i forsvaret, samt møde nogle af vores nuværende medarbejdere.

Uddannelser i indkøb og jura

Vil du mestre militære færdigheder og samtidig håndtere juridiske sager, støtte forsvaret med opretholdelse af lov og orden, eller være med til at anskaffe og videreudvikle materiel? Der er fokus på din faglige udvikling. Læs mere om uddannelser i indkøb og jura her, og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Militærpoliti

SE ALLE UDDANNELSER

Jobs i indkøb og jura

Vil du være med til at sikre, at Forsvarsministeriet handler inden for gældende juridiske rammer, understøtte indkøb af alt fra jagerfly til kampvogne til IT-udstyr eller fungere som militær vagt? Der er i forsvaret brug for profiler med forskellige baggrunde og fagligheder. Så tøv endelig ikke med, at tjekke jobmulighederne inden for indkøb og jura ud her. Måske finder du dit nye drømmejob.

Eksempler på stillinger:

  • Militærpolitisoldat
  • Militære vagter til Svanemøllen Kaserne
  • Næstkommanderende til MP station København
  • Udbudsjurist
  • Indkøber
  • GDPR specialist
  • Compliance specialst


SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.