Fortsæt til indhold

i Center for Strategi, Økonomi og Styring i Forsvarsministeriets departement

Amanda, fuldmægtig

Amanda er en ny, men en kvalificeret medarbejder med en baggrund som cand.scient.pol-uddannelse fra Aarhus Universitet. Hun begyndte sin karriere som fuldmægtig i Forsvarsministeriets departement den 1. juni 2023.

Bidrag til Forsvaret 
I sin rolle som fuldmægtig i Center for Strategi, Økonomi og Styring i Forsvarsministeriets departement spiller Amanda en afgørende rolle i at støtte den overordnede økonomistyring for Forsvarsministeriets understøttende styrelser. ”Jeg bidrager til at skabe de bedste økonomiske rammer for Forsvaret ved at udføre økonomisk tilsyn og udarbejde sagsnotater og politiske oplæg med økonomisk indhold”. Amanda er også med til at besvare politiske spørgsmål samt presse- og borgerhenvendelser.

Drivkraften
”Det, der driver mig, er muligheden for at blive fagligt udfordret hver dag. Samtidig er det en ære at være en del af Forsvaret og være med til at skabe de bedste rammer for fred og sikkerhed i Danmark og internationalt.” Hun tilføjer, at det driver hende, at arbejdsdagen afhænger af den politiske dagsorden, som gør, at hendes arbejdsdage er præget af meget forskellige sager.

En vellykket opstart
Amanda har haft en positiv oplevelse som ny medarbejder i Forsvarsministeriets departement. ”Jeg værdsætter den skræddersyede onboarding, der sikrede, at jeg hurtigt blev introduceret til Forsvaret, og som hjalp mig med at forstå Forsvaret som organisation”. Amanda deltog i sin opstart i forskellige kurser:” der gjorde mig i stand til at forstå de arbejdsgange, der er i departementet og i styrelserne”.

 

Amanda

Alder:
26 år.

Titel:
Fuldmægtig.

Uddannelse:
Cand.scient.pol.

Stilling: 
Fuldmægtig i Center for Strategi, Økonomi og Styring / Team Kapacitetsstyring i Forsvarsministeriets departement.