Fortsæt til indhold

Det vi passer på, er det hele værd

En mangfoldig arbejdsplads

I Danmark har vi altid passet godt på hinanden. Vi passer på dem, der ikke er som de andre, og dem der ønsker at alting var, som det plejede at være. Men vi kan ikke passe på Danmark i fremtiden med gårsdagens forsvar. Vi har brug for at udvikle os, så vi forsat kan leve i frihed og tryghed.

Hvem har vi brug for?

Vi er en arbejdplads og uddannelsesinstitution, som er til stede i hele Danmark og ude i verden. Det gælder både vores civile, militære og frivillige. Derfor skal vi  repræsentere og udvikle os med det samfund, som vi er en del af på tværs af køn, alder, etnicititet og seksualitet. Vi skal kort sagt bruge de dygtigste fagligheder for at passe på Danmark – uanset baggrund.

Camilla

Vi skal være en moderne arbejdsplads med fokus på udvikling, empati og forståelse for mennesker.

Nicolas T. Veicherts, Chef for Hærens Officerskole

Vi har plads til dig

Der er mange måder at bidrage til en mere stabil og sikker hverdag på i forsvaret. Nogle gør det i uniform og andre i kedeldragt. Nogle går fra universitet til at mestre luftrummet i et kontroltårn. Andre tager en sprogtolk uddannelse og bliver flydende i arabisk på bare to år. Så uanset om du har 25 års erfaring på arbejdsmarkedet, kommer direkte fra erhvervsskolen eller noget helt trejde, kan vi åbne hele verden for dig.

Herunder kan du læse om de mange militære og civile karriereveje i forsvaret.

Få inspiration til spændende job og uddannelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og inviter dig selv ind i vores verden. Her deler vi historier fra vores elever og kollegers hverdag og fortæller dig om nye uddannelses- og jobmuligheder inden for dine interesser.

Tilmeld dig her