Fortsæt til indhold

Det vi passer på, er det hele værd

Ny tid, stærkere Forsvar

I Danmark har vi følt os sikre på vores sikkerhed i mange år. Men det har ændret sig, og verden føles pludselig mindre tryg. Heldigvis har vi tradition for at passe på hinanden. Ikke bare med vores familier, naboer og kollegaer, men også med vores allierede. Og stærke fællesskaber er nødvendige for at skabe den verden, som vi gerne vil bo i.

Kan man sætte pris på tryghed?


Et samlet folketing har besluttet, at vi skal være bedre rustet imod en usikker fremtid. Derfor kommer vi til at udbygge og udvikle os, så vi kan imødekomme og blive en værdifuld ressource for NATO og vores allierede. Et stærkere forsvar kræver, at vi samler mangle flere fagligheder fra alle afkroge af vores samfund til at tackle det langt mere komplekse trusselsbillede. Og et stærkere forsvar kommer til at betyde, at vi bliver bedre rustet til at passe på os alle sammen.

Camilla

Vi skal stå stærkere over for det alvorlige, nye trusselsbillede, som vi kigger ind i nu og i fremtiden.

Troels Lund Poulsen, Forsvarsminister

Bliv en del af fremtidens Forsvar

Det forsvar, vi bygger i dag, skal repræsentere det samfund og den verden, vi ønsker at bo i, i morgen. Derfor har vi brug for at blive mange flere, udvikle og uddanne os, så vi har et moderne Forsvar til fremtidens udfordringer.

Forsvaret er også for dig, som tror, at du måske ikke passer ind. Fordi det er dine værdier og dine kompetencer, der bidrager til den alsidige og særlige arbejdsplads, som forsvaret er og skal være i fremtiden. Det er med andre ord vigtigere, hvorfor du er her, end hvem du er. For kun sammen kan vi passe på Danmark og hinanden.

Herunder kan du læse om de mange militære og civile karriereveje i forsvaret.

Få inspiration til spændende job og uddannelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og inviter dig selv ind i vores verden. Her deler vi historier fra vores elever og kollegers hverdag og fortæller dig om nye uddannelses- og jobmuligheder inden for dine interesser.

Tilmeld dig her