Fortsæt til indhold

Det vi passer på, er det hele værd

Ny tid, stærkere Forsvar

Verden har forandret sig. Derfor skal vi styrke og udbygge forsvaret, så det matcher de udfordringer, som Danmark, NATO og vores allierede står overfor nu og i fremtiden.

Sammen bliver vi stærkere

I lyset af den sikkerhedspolitiske situation vi står i, er et stærkt forsvar en høj prioritet. De mange nye udfordringer kræver, at forsvaret trækker på endnu flere og forskellige kompetencer. Det kræver kort sagt, at vi bliver mange flere med og uden uniform, så vi fortsat kan skabe sikkerhed i fremtiden.

Forsvarsminister Troels Lund Poulsen Fotograf Steen Brogaard

Verden er blevet mere usikker. Derfor er det afgørende, at vi styrker det danske forsvar, så vi kan passe på Danmark nu og i fremtiden.

Troels Lund Poulsen, Forsvarsminister

Bliv en del af fremtidens Forsvar

Verden har forandret sig, og du kan være med til at løse udfordringerne, der følger med forandringerne. Du kan bidrage til fremtidens forsvar, ligegyldigt om du vil overvåge de ubeboede egne af Grønland med slædepatruljen Sirius, er jurist eller drømmer om en uddannelse som sprogofficer i russisk.

Bliv klogere på hverdagen i Forsvaret

Forsvaret har mere end 22.000 ansatte fordelt i hele Danmark og uden for landets grænser. Nogle bærer hver dag uniform, mens andre går i hverdagstøj. Vi har over 13.000 frivillige, der træder til, når der er behov og mere end 50 forskellige uddannelser. Om man er i den skarpe ende eller sidder bag et tastatur, er det fælles for os alle, at vi er med til at passe på Danmark.

Her kan du lære mere om dem, der arbejder og studerer i forsvaret.

LÆR OS AT KENDE