Fortsæt til indhold

ved Cyberdivisionen ved Lokal IT-servicecenter hos Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Thor, IT-supportelev

Thor er en engageret IT-interesseret supportelev, som elsker at begive sig ud i nye oplevelser og udfordringer - både inden for hans eget felt, men også uden for hans kompetenceområde. Da Thor har flere bekendte i forsvaret vidste han, at det er et godt sted at arbejde. Så derfor føltes det oplagt for ham at søge ind i forsvaret som IT-supporter. 

Thor er ansat som IT-supportelev i Cyberdivisionen ved Lokal IT-servicecenter hos Forsvarsministeriets Personalestyrelse. I afdelingen bidrager de dagligt til, at alt IT fungerer, som det skal. Det betyder, at han gennem sin arbejdsdag møder mange forskellige mennesker og hjælper dagligt med at løse brugernes udfordringer.
Andre daglige opgaver dækker over eksempelvis udlevering af IT-udstyr, oprette brugere, løse udfordringer og fejlfindinger, men også mere komplekse opgaver som at vedligeholde servere. Forsvaret har givet ham mulighed for at styrke hans IT- kompetencer og givet ham nye erfaringer, som han kan bruge både nu og i sin fremtidige karriere. 

Thor

Stilling:
IT-elev ved PersonalestyrelsenIT-supporter

Jeg er med til at holde sammen på det danske forsvars IT, som ikke ville kunne fungere uden os. Vi er med til at opfylde en fælles opgave, som kræver, at vi yder alt hvad vi kan, for at gavne alle.

Thor, IT-elev

For Thor giver det mening og motivation at være med til at bidrage til, at forsvarets systemer kører, som de skal. Det er motiverende at være med til at holde hjulene i gang og bidrage til, at både den enkelte bruger, men også at hele koncernen kan lave deres arbejde: ”Jeg er med til at holde sammen på det danske forsvars IT, som ikke ville kunne fungere uden os. Vi er med til at opfylde en fælles opgave, som kræver, at vi yder alt, hvad vi kan for at gavne alle.”
Desuden nævner Thor glæden og den rare følelse af at møde på arbejde hver dag på grund af de mange venlige kollegaer. Kollegaerne hos Forsvarsministeriets Personalestyrelse er omvendt også meget glade for Thor og gør dagligt brug af hans effektive og hurtige hjælp.