Fortsæt til indhold

Informationsteknologi

Har du lyst til at bruge dine evner og dit engagement til at bidrage til en sikker fremtid? Også når opgaverne for de danske soldater og beredskabsfolk bliver alvor – til lands, til vands og i luften. Informationsteknologi (IT) hos forsvaret spiller en afgørende rolle, og der er en bred vifte af både uddannelser og jobs inden for området. Opgaverne er vigtige og varierer i alt fra bekæmpelse af cybertrusler udefra, til vedligeholdelse af forsvarets koncerns IT-hardware og systemer. At arbejde med informationsteknologi (IT) hos forsvaret er helt særligt.

Her på siden kan du udforske og blive klogere på mulighederne, samt møde nogle af vores nuværende medarbejdere.

Uddannelser inden for informationsteknologi

Vil du gennemføre og lede luftoperationer, beskytte mod trusler om cyberangreb eller gøre en forskel som pilot? Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og der er muligheder for at videreuddanne sig, og tilgå nye udfordringer. Læs mere om uddannelserne i informationsteknologi her, og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Uddannelse 01
Uddannelse 02
Uddannelse 03
Uddannelse 04

SE ALLE UDDANNELSER

Spændende jobs inden for informations-teknologi

Vil du være med til at gennemføre store IT transformationer, udvikle målsøgningssoftware i F-35 kampfly, levere den daglige drift af IT eller måske arbejde med store SAP-installationer? Bliv en del af den digitale rygrad i forsvaret. Udforsk de forskellige jobmuligheder inden for informationsteknologi her.

Eksempler på stillinger:

Stilling 01
Stilling 02
Stilling 03
Stilling 04

SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.

Få inspiration til spændende job og uddannelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og inviter dig selv ind i vores verden. Her deler vi historier fra vores elever og kollegers hverdag og fortæller dig om nye uddannelses- og jobmuligheder inden for dine interesser.

Tilmeld dig her