Fortsæt til indhold

Informationsteknologi

Har du lyst til at bruge dine evner og dit engagement til at bidrage til en sikker fremtid? Også når opgaverne for de danske soldater og beredskabsfolk bliver alvor – til lands, til vands og i luften. Informationsteknologi spiller i forsvaret en afgørende rolle, og der er en bred vifte af både uddannelser og jobs inden for området. Opgaverne er vigtige og varierer i alt fra bekæmpelse af cybertrusler udefra, til vedligeholdelse af forsvarets koncerns IT-hardware og systemer. At arbejde med informationsteknologi i forsvaret er helt særligt, og kollegerne arbejder både med og uden uniform.

Her på siden kan du udforske og blive klogere på mulighederne, samt møde nogle af vores kolleger.

Uddannelser inden for informationsteknologi

Vil du gennemføre og lede luftoperationer, eller gøre en forskel som pilot? Forsvaret er en af Danmarks største. Læs mere om uddannelserne i informationsteknologi her, og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Kontrol- og varslingsofficer
Pilot
IT support / Datatekniker
Industritekniker
Flytekniker

SE ALLE UDDANNELSER

Jobs inden for informations-teknologi

Vil du være med til at gennemføre store IT transformationer, udvikle målsøgningssoftware i F-35 kampfly, levere den daglige drift af IT eller fungere som cyberspecialist til IT Governance? Bliv en del af den digitale rygrad i forsvaret. Udforsk de forskellige jobmuligheder inden for informationsteknologi her.

Eksempler på stillinger:

  • Cyberspecialist til IT Governance
  • Efterretningsbefalingsmand til open source intelligence
  • Elektronikassistent til fregatten Ivar Huitfeld
  • SAP specialst
  • Cyber specialist
  • Chef til Center for teknologi

SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.