Fortsæt til indhold

Sundhed og dyrepleje

I forsvaret værner vi om vores medarbejderes fysiske og mentale helbred, og vi bestræber os på hele tiden at blive bedre. Derfor er både uddannelser og jobs inden for sundhed vigtige fokusområder i forsvaret, og det giver dig som har interesse for området, mange karrieremuligheder, med plads til ansvar og udvikling. Her får du mulighed for både at komme på internationale udsendelser ved forsvarets operationer, og samtidig have din vante gang på eksempelvis en af forsvarets tjenestesteder.

Her på siden kan du udforske de forskellige uddannelser og jobs inden for sundhed, samt møde nogle af vores nuværende medarbejdere.

Uddannelser inden for sundhed og dyrepleje

Vil du være med til at gennemføre overvågning og suverænitetshævdelse i Nordøstgrønland, stå for helbredsundersøgelser eller behandle syge og sårede soldater? Vi har brug for forskellige kompetencer og profiler i forsvaret, og forsvaret er også for dig, som måske tror du ikke passer ind. Læs mere om uddannelserne inden for sundhed her og tag første skridt på vejen mod en spændende karriere hos forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Værnepligtig ved Hesteskadronen
Sirius Patruljefører
Sergent i Beredskabsstyrelsen
Ernæringsassistentelev
Hestemanager
Sadelmager

SE ALLE UDDANNELSER

Spændende jobs inden for sundhed og dyrepleje

Vil du være med til at forme fremtidens forsvar ved at foretage og sikre kvaliteten i udvælgelsen til forsvaret? Vil du bidrage til rekruttering af soldater og militære ledere? Eller være med til at sikre den bedste behandling for syge og tilskadekomne soldater? Du kan være med til at gøre en positiv forskel for forsvarets udsendte. Tjek de forskellige jobmuligheder ud her.

Eksempler på stillinger:

  • Militær læge
  • Militær dyrlæge til Slædepatruljen Sirius
  • Fysioterapeut af reserven
  • Psykolog
  • Trivselskoordinator
  • Læge


SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.