Fortsæt til indhold

ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Sebastian, Køkkenchef

Sebastian er 34 år gammel og gift med sin kone Mia. De har sammen børnene Marius på seks år og Ludvig på fire år. For ganske nyligt flyttede de fra København til Ølstykke, hvor de sammen købte deres første hus. ”Jeg holder utrolig meget af at nyde naturen i lokalområdet, samt at cykle lange ture med gutterne på de nordsjællandske landveje”.

Varmere himmelstrøg
Sebastians kulinariske rejse startede for omkring 10 år siden, da han begyndte i kokkelære i København på et anerkendt steakhouse. Hans lidenskab for gastronomi blev yderligere forstærket under et års ophold på et hotel i Caribien Antigua og Barbuda, hvor han samarbejdede med lokale og internationale kokke. Da eventyret i varmere himmelstrøg var forbi, blev han ansat på Kokkedal Slot Copenhagen. ”På dette sted arbejdede jeg sammen med virkelig dygtige fagfolk, det var her jeg færdiggjorde min elevtid”. 

Sebastian

Alder:
34 år.

Uddannelse:
Kok.

Stilling:
Køkkenchef i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.Rollemodel Sebastian

Jeg har altid godt kunne tænke mig at komme til at arbejde for det danske forsvar, men da min faglige baggrund begrænser feltet, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle søge stillingen, da jeg så, at den var slået op.

Sebastian, køkkenchef i Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Kulinarisk rejse
Erfaringerne strakte sig derefter til steder som Hotel Nimb i Tivoli og Madklubben, inden han tog et skridt mod kantinebranchen som souschef i Meyers Kantine i Nordhavn, da deres første barn, Marius, kom til verdenen. Sebastians gastronomiske rejse fortsatte med roller som Køkkenleder i en institution og Køkkenchef på Copenhagen Business School på Frederiksberg, før han fandt sin vej til Forsvarsministeriets Personalestyrelse. 

Hans ønske om at arbejde for det danske forsvar blev en realitet. ”Jeg har altid godt kunne tænke mig at komme til at arbejde for det danske forsvar, men da min faglige baggrund begrænser feltet, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle søge stillingen, da jeg så, at den var slået op”. Med lidt charme og en stor portion erfaring endte det hele godt, ”jeg fik det, jeg vel nok kan kalde mit drømmejob, Køkkenchef i FPS”.

Her kan du møde flere, der arbejder i forsvaret med eller uden uniform