Fortsæt til indhold

Kantine, rengøring og ejendomsservice

Hos forsvaret er der fokus på de fysiske rammer for medarbejderne, og vi har brug for både faglærte og ufaglærte til at vedligeholde og forbedre rammerne for hele forsvaret. Opgaverne varierer i alt fra at kokkerere velsmagende retter i kantinerne, til at drive og vedligeholde bygninger, tekniske installationer og grønne områder. Her på siden kan du udforske og blive klogere på mulighederne inden for kantine, rengøring og ejendomsservice, samt møde nogle af vores nuværende medarbejdere.

Uddannelser inden for kantine, rengøring og ejendomsservice

Har du interesse i at lave og udvikle nærende måltider, og vil du gerne være med til at skabe gode madoplevelser for brugerne i forsvarets kantiner? I forsvaret er der mulighed for udvikling og der er brug for mange forskellige fagligheder og profiltyper. Læs mere om uddannelserne i kantine, rengøring og ejendomsservice her, og tag det første skridt på vejen mod en spændende karriere i forsvaret.

Eksempler på uddannelser:

Gastronomelev
Ernæringsassistent

SE ALLE UDDANNELSER

Spændende jobs inden for kantine, rengøring og ejendomsservice

Vil du være med til at gøre en forskel for medarbejdere og gæster med velsmagende mad, eller sørge for at forsvarets bygninger er vedligeholdt? Tiltaler det dig, at sikre en høj rengøringskvalitet? Bliv en del af en spændende og mangfoldig arbejdsplads, hvor der er plads til dig og din udvikling. Tjek de forskellige jobmuligheder ud her.

Eksempler på stillinger:

  • Bagværker til Søværnets inspektionsskibe
  • Kok eller cater til sejlads med Søværnets skibe
  • Køkkenchef til sejlads med Ivar Huitfeld
  • Ejendoms/Servicemedarbejder
  • Køkkenmedhjælper
  • Rengøringsassistent


SE LEDIGE JOBS

Mød forsvarets mange ansigter

Find inspiration hos vores nuværende studerende og ansatte. Her fortæller de om deres karrierehistorier og erfaringer i forhold til at være en del af forsvaret.

Hvor kommer jeg til at arbejde henne?

Forsvaret er en af Danmarks største arbejdspladser og er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Hvor du kommer til at arbejde afhænger af hvilken styrelse du er ansat i. Her kan du læse om forsvarets forskellige styrelser og hvad de hver især varetager af opgaver.