Fortsæt til indhold
Civil karriere 3

Kunne du tænke dig at blive vores næste IT-supporterelev på Garderkasernen i Høvelte?


Kunne du tænke dig at blive vores næste IT-supporterelev på Garderkasernen i Høvelte?

#Forsvaret.dk #Værdatkæmpefor#Erhvervsuddannelse

Er du, eller har du været soldat, måske endda tilknyttet Veterancenteret, og kunne du tænke dig en udfordrende og alsidig IT- supporteruddannelse, så er det nu du skal søge.
Lokal IT på Garderkasernen i Høvelte har brug for en ny IT-supportelev.
Om os
Lokal IT Støtte i Høvelte, er en sektion på i alt 5 medarbejdere, som til daglig er fysisk placeret ved Den Kongelige Livgarde på Garderkasernen i Høvelte.

Vi løser lokale IT opgaver for alle brugere internt på Garderkasernen i Høvelte, primært for Den Kongelige Livgarde, men også for de andre myndigheder som er placeret på kasernen.

Derudover støtter vi også Den Kongelige Livgarde, når de går på vagt omkring de Kongelige slotte og palæer i Danmark og derudover de fleste af Forsvarets lokaliteter i Nordsjælland.
Vores arbejdsdag er præget af tillid, fleksibilitet og frihed under ansvar. Vi tror ikke på ”kig over skulderen metoden” og du vil derfor være på en arbejdsplads, hvor du får ”hands on” og dermed et stort udbytte af dine praktikperioder.
Om stillingen
Du vil veksle mellem undervisning på en erhvervsskole og praktik på dit tjenestested således, at du tilegner dig de praktiske færdigheder og faglige kompetencer der skal til for at blive IT-Supporter.

Du vil indgå i det lokale Servicedesk team, hvor vi yder daglig support, foretager fejlfinding og generelt bare fokuserer på at give vores kunder den bedste support, så de kan passe deres arbejde. I starten vil en del af tiden være præget af oplæring med henblik på, at du med tiden, i større grad, vil blive specialist i fejlsøgning og tilretning af Forsvarets mange forskellige applikationer.

Vi har gjort forarbejdet og skitseret, hvad vi tænker, at du vil blive klædt på til at kunne efter 2 år hos os:
• Bidrage til en bedre opgaveløsning og derved skabe fremdrift
• Træde i karakter, tage initiativ og ansvar for egne opgaver og arbejdsdag
• Supportere brugerne og konfigurere udstyr selvstændigt
Om dig
Vores forventninger til dig som kommende elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve. Det er derudover et krav, at du minimum har gennemført Grundforløb 2, eller gør det inden for de næste 1-2 måneder, under Data- og kommunikationsuddannelsen med et tilfredsstillende resultat. Det er meget ønskeligt, at du har gennemført hærens basisuddannelse (værnepligten) eller tilsvarende.

Du er en succes hos os, når du starter, viser ansvarlighed og yder kvalitet. Det er en vigtig værdi i Forsvaret. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:
• Ønsker at blive en dygtig supporter, der løser opgaverne servicemindet og samvittighedsfuldt
• Er nysgerrig og engageret af natur
• Er villig til fortsat at lære og implementere ny viden, så du løbende udvikler dig

Hvis du er fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have udarbejdet en
realkompetencevurdering (RKV) ved den tekniske skole du har taget dit Grundforløb på.
Den skal sendes med din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten. Lønnen udgør 13.209,41 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.873,29 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Leder/IT, Gerth Sloth Berthelsen, på telefon 72 83 47 40 , eller Lærlingekoordinator – IT, Henning Worm, på telefon 22 70 74 37.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte,
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mathias Fønskov på telefon 72 81 91 21.

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, Grundforløbsbeviset fra den tekniske skole og eventuelt en RKV, hvis du er over 25 år gammel. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 10. december 2021.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Forventet tiltrædelse er den 1. januar eller efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.
  
  
  

Generel information


Tjenestested

Høvelte, Danmark

Geografi

Region Hovedstaden

Organisation/Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

10.12.2021

Indrykningsdato

24.11.2021

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent