Civil karriere 3

Skibsmontørlærling til kanonværkstedet i Frederikshavn


Skibsmontørlærling til Kanonværkstedet i Frederikshavn

Kunne du tænke dig en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv? Vil du have gerne have viden og nye perspektiver på Forsvaret? Og vil du selv tage ansvar for din egen læring og udvikling?
Hvis det er nogle af de krav, du stiller til uddannelse og fremtid, skal du søge stillingen som skibsmontørlærling ved Kanonværkstedet i Frederikshavn.
Om os
Kanonværkstedet har ansvaret for vedligeholdelse, reparation og installation af artilleri- og våbencontainersystemer på Forsvarets skibe i Danmark og i internationale missioner i dét omfang, det er nødvendigt. Værkstedet har tillige ansvar for hydrauliske anlæg til skibe og landanlæg, inklusiv lovpligtige eftersyn.

Vi består af 1 værkstedsleder, 2 assisterende værkstedsledere/planlæggere, 30 skibsmontører/AT, 6 elektrikere, 2 malere, 6 specialarbejdere samt lærlinge. Medarbejderne er overvejende civile.

Værkstedet er ISO certificeret både inden for kvalitetsledelse og arbejdsmiljø.

Vi tilbyder et uformelt og stabilt arbejdsmiljø med ordnede forhold samt engagerede og motiverede kolleger med forskellige håndværksmæssige baggrunde.
Om stillingen
Som lærling vil du blive en del af vedligeholdelsesteamet, og du vil komme til at arbejde både selvstændigt og sammen med dine kollegaer.

I din læretid ved os vil du blive fagligt og personligt udfordret, idet du i perioder vil deltage i opgaver på andre af Forsvarets værksteder, hvor der arbejdes med trykluftmateriel, kompressorer til kølesystemer, aircondition- og ventilationsanlæg, lænsesystemer, brandpumper samt osmoseanlæg i søværnets enheder.

Vi lægger vægt på fleksible rammer under ansvar, inden for de muligheder som Forsvarets fokus på tilpasning af opgaver og organisation giver. Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø blandt andet gennem en uformel, åben og fordomsfri omgangstone.
Alt i alt, kan vi tilbyde dig et alsidigt job med mangeartede opgaver og udfordringer, og med gode muligheder for både faglig- og personlig udvikling.
Om dig
Du har formodentligt afsluttet EUC grundforløb inden for produktion og udvikling.
Måske har du allerede en vis erhvervserfaring, men blot ønsker at skifte spor i dit fremtidige arbejdsliv? Alt efter dit hidtidige erhvervs- og uddannelsesforløb, vil uddannelsen vare op til 4 år, hvor du kombinerer den praktiske del ved værkstedet med skoleperioder ved nærmeste tekniske skole. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du har evnen og viljen til at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed, hvor der vil være vekselvirkning mellem arbejde på værkstedet og skoleforløb.

Det vil være en fordel, at du har kørekort, idet der kan forekomme rejsearbejde i mindre omfang.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for Håndværkere i staten og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).
Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.077,83 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.675,33 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Jesper Nielsen på telefon 4196 2915.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse:

Uge 29 og 32 - HR-konsulent Dorthe Rasmussen på telefon 7281 9169.
Uge 30 - HR-konsulent Julie Manthey Palmquist på telefon 7281 9159
Uge 31 - HR-konsulent Lars Holte Sandgaard på telefon 7281 9158.

Ansøgningsfristen er den 23. august 2020. Samtaler afholdes i uge 35. Ansættelse efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks Vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde, modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivision består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.
  
  
  
Generel information

Tjenestested

Flådestation Frederikshavn

Lokation

Region Nordjylland

Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

23.08.2020

Indrykningsdato

15.07.2020

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent