Flyvevåbnet 3

Logistikassistentelever til Helicopter Wing i Karup


Logistikassistentelever til Helicopter Wing i Karup

Flyvevåbnets materiel bliver dit speciale!
Kunne du tænke dig en alsidig og spændende Logistikassistentelever, så er det nu, du skal til tasterne. Helicopter Wing i Karup har brug for to nye Logistikassistentelever fra den 1. september 2019.
Om os
Flyvevåbnets materiel bliver dit speciale. Det er os, der sørger for, at vores kolleger i Forsvaret har det materiel, de skal bruge på rette sted og til rette tid. Som logistikassistentelev arbejder du med indkøb af varer/materiel, varermodtage, kundebetjening og meget mere. Du bliver en del af et team, hvor du arbejder selvstændigt, og sammen med dine kolleger.
Om stillingen
Du er både på skolebænken og i praktik. Du veksler nemlig mellem skoleophold på Business College Syd i Mommark og praktik på dit tjenestested, og tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence.

Du lærer alt hvad der er værd at vide om lagerstyring og logistik, du kommer også til at arbejde med informationsteknologi, f.eks. mærkningssystemer.

Uddannelsen strækker sig over 2 år.
Om dig
Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for, og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Du har bestået/består:
• HG2,HGS, HGV som giver adgang til handelsuddannelse med speciale
• HTX, STX eller HF, suppleret med et 10 ugers EUS
• HHX, suppleret med et 5 ugers EUS
• EUX (det studiekompetencegivende forløb)

Er du over 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du vedlægge en realkompetencevurdering (RKV), fra en erhvervsskole. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-ællesoverenskomsten).
Lønnen er afhængig af din alder, og udgør efter endt grundforløb for dig som er under 18 år, det første år 10.664,58 kr. pr. måned. Er du over 18 år vil lønnen det første år være 13.360,42 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år vil lønnen være 19.938,25 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, og kunne opretholde denne igennem hele ansættelsesforløbet.

Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen ved at kontakte lærlingekoordinator Tina Boman Gylling på telefon 41 38 32 51 mail: osw-acp-111@mil.dk eller lærlingekoordinator Jesper Juul Jensen på telefon 40 80 21 46 mail: osw-acp-101@mil.dk.

Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Dorthe Rasmussen på telefon 72 81 91 69.

Ansøgningsfristen er den 5. maj 2019. Samtaler forventes gennemført i uge 21. Tiltrædelse 2. september 2019.

OM HELICOPTER WING KARUP
Helicopter Wing Karup har en klar international profil og huser alle forsvarets helikoptere og flyvevåbnets flysikringsstyrker. Helicopter Wing Karup træner og udsender helikopterbidrag til indsættelse i verdens brændpunkter.
Helicopter Wing Karup støtter hæren, søværnet, Rigspolitiet, politiets aktionsstyrker samt udøver søredningstjeneste. Endvidere forestår Helicopter Wing Karup basisuddannelse af piloter til forsvaret.


  
  
  
Generel information

Tjenestested

Flyvestation Karup

Lokation

Region Midtjylland

Værn

Flyvevåbnet

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

05.05.2019

Indrykningsdato

12.04.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent