Hæren 06

Lastvognsmekanikerlærling


Lastvognsmekanikerlærling

Kunne du tænke dig en spændende uddannelse som lastvognsmekaniker – en uddannelse som udfordrer dig i dagligdagen, så er det nu du skal søge. Reparationsdelingen ved Aalborg kaserner har brug for 1 dygtig elev fra den 1. juli 2019 eller efter aftale.
Om os
Reparationsdelingen ved Aalborg kaserner er en del af hæren med værksteder fordelt på 10 enheder i hele Danmark. Vi er i alt 32 medarbejdere i Aalborg og vores primære opgaver er at vedligeholde, efterse, reparere og modificere hærens køretøjer
Om stillingen
Du er i lære som lastvognsmekaniker og vil under uddannelsesforløbet tilegne dig teoretiske og praktiske færdigheder relevant for uddannelsen.

Uddannelsen varer ca. 3½ år - alt efter dine kvalifikationer, og uddannelsen kombinerer den praktiske del ved værkstedet med skoleperioder på nærmeste tekniske skole. En eller flere praktikperioder kan i korte perioder (3-6 måneder) være væk fra dit faste arbejdssted.
Om dig
Du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve og minimum afsluttet relevant grundforløbet inden for bil, fly og andre transportmidler.

Det vil være en fordel, at du har kørekort til personvogn. Du vil under uddannelsen få kørekort til lastbil.

Ligeledes har du viljen og lysten til at arbejde i et anderledes miljø.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer at du selvstændigt arbejder på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed

Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har, eller kan gennemfører Forsvarets basisuddannelse (værnepligten).
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale.
Lønnen er afhængig af din alder. Efter endt grundforløb udgør den for dig som er over 18 år det første år 11,095,23 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år vil lønnen det første år være 18.550,79 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du underlagt særlige vilkår. Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til fortroligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen og arbejdspladsen er du velkommen til at kontakte delingsfører seniorsergent Jan Nyborg på 4132 2915, har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR- konsulent Lars Holte Sandgaard på telefon 7281 9158.

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via at klikke på linket ”søg den ledige stilling” og vedhæfte ansøgningen, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad), evt. udskrift fra møde ved Forsvarets Dag, samt anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2019,
Vi forventer at afholde samtaler i uge 13 2019.
Tiltrædelse den 1. juli 2019 eller efter aftale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

  
  
  
Generel information

Tjenestested

Aalborg Kaserner

Lokation

Region Nordjylland

Værn

Hæren

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

05.03.2019

Indrykningsdato

07.02.2019

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent