Fortsæt til indhold

Digital Post


Fra starten af oktober 2015 modtager du breve om Forsvarets Dag og værnepligt som Digital Post fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Husk at læse din Digitale Post. Det kan være forbundet med straf i form af bøde eller fængsel, hvis du ikke reagerer på brevene.


Hvad er Digital Post? 

Digital Post fra offentlige myndigheder er de samme slags breve, som du modtager i din fysiske postkasse fra fx kommunen, Forsvaret, sygehuset eller SKAT. Det kan være patientindkaldelser, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligtstjeneste, besked om SU, synsindkaldelse eller personlige skattesager. 

Du læser din digitale post fra det offentlige enten på borger.dk eller i e-Boks.dk, Det er sikre hjemmesider. Uanset om du logger på borger.dk eller e-Boks.dk, er det den samme indbakke og den samme digitale post, du ser.

OBS! Du kan få en sms, når der er post til dig eller en NemSMS, så du ikke glemmer dine aftaler med det offentlige. Læs nærmere her.


Sådan læser du din digitale post:

Du skal bruge din NemID, når du logger på borger.dk eller på e-Boks.dk. Har du ikke NemID, kan du bestille det på www.nemid.nu eller i borgerservice.
NemID
  
På borger.dk taster du www.borger.dk. og klikker på 'Digital post'. Herefter logger du på med din NemID. 
 
På e-Boks.dk taster du www.e-Boks.dk og klikker på 'Log på privat'. Herefter logger du på med din NemID.”

Digital Post