Fortsæt til indhold

Læser til Forsynings- og logistikassistent

Mød Hellemai

scroll down

”Hvilke andre arbejdspladser kan tilbyde en tur i propelfly”


Det kræver alligevel et særligt mod som 36-årig at droppe sin civile karriere for at gå i lære i Forsvaret. Især når det indebærer fire måneders hård, fysisk basisuddannelse, inden man får lov at starte på sin læretid. Reaktionen har da også gjort indtryk, fortæller Hellemai.

Der er plads til forskellighed i Forsvaret. Gør som Hellemai, hvis du vil give det en chance
”De fleste siger, at de synes, det er stort – og mine kolleger, at de nok ikke selv ville turde gøre det samme. Men nu føler jeg mig heller ikke som en 36-årig. Og jeg klarede da også basisuddannelsen til UG.” Hellemai har en fortid som ekspedient og kundekonsulent, men den monotone hverdag blev til sidst for meget. En indskydelse fik hende til at se nærmere på Forsvaret, og mulighederne satte noget i gang. ”Jeg havde ingen forestillinger om, hvordan det ville være.”
”Det var mere en fornemmelse,” siger Hellemai og tilføjer: ”I dag er jeg blevet et langt mere positivt menneske. Hver dag er aldrig den samme, og har man ikke så meget arbejde, så kan man lige tage med på en tur i en af de tre helikoptere eller vores propelfly. Hvilke andre arbejdspladser kan tilbyde det?”