Fortsæt til indhold

leder

løjtnant i forsvaret

scroll down

ER DU KLAR TIL AT GÅ FORREST NÅR DET KRÆVES?

 

DU KAN STADIG NÅ AT SØGE UDDANNELSERNE HERUNDER - SIDSTE FRIST ER 28. APRIL 2024
Taktisk løjtnant i Søværnet Operationsstøtte løjtnant i Flyvevåbnet 

 

Vil du have ansvaret for at uddanne og lede en større gruppe soldater til at løse militære opgaver?
Løjtnantsuddannelsen i Forsvaret er en af mest populære uddannelser, hvor du ikke bare bliver uddannet til leder, men også får praktisk ledererfaring undervejs.

Løjtnantsuddannelsen kan du søge uden en baggrund i Forsvaret. Maskinteknisk og Våben- og Elektronikteknisk løjtnant i Søværnet kræver dog en militær baggrund eller en basisuddannelse i Søværnet.

Er du allerede ansat i Forsvaret?

I Forsvaret og Beredskabet er det muligt at gå hele vejen fra værnepligtig til officer gennem de interne veje. Hvis ikke du har den adgangsgivende uddannelse, kan du læse den ved siden af dit job i Forsvaret.

Løjtnantsuddannelsen kan være din vej til at blive officer hvis du allerede er ansat i Forsvaret. Uddannelsen giver dig mulighed for at gøre tjeneste som officer mens du opkvalificerer dig til at indtræde på diplomuddannelsen og blive linjeofficer.

Det kan være udfordrende at finde ud af hvordan vejen til at blive officer via den interne vej ser ud for dig. I værktøjet herunder har du mulighed for at definere din nuværende situation og få et overblik over din interne vej til at blive officer - fra dit næste step til du er færdiguddannet premierløjtnant.

Find din interne vej til at blive officer