Fortsæt til indhold
Unge mennesker i GIF

KORT TID, DER FLYTTER DIG FOR ALTID

VÆRNEPLIGTSUDDANNELSEN

    

Værnepligtig smiler

Hvem passer ind i værnepligten?

Kort tid, der flytter dig for altid

Værnepligtsuddannelsen er en helt særlig oplevelse – og et møde med en helt anden verden. Du møder nye mennesker og lærer at arbejde under pres, så du bliver klogere på, hvor dine grænser går, og hvordan de kan rykkes.
Det er der mange, som synes er spændende og sjovt – for når du bevæger dig ud af dine vante omgivelser og bliver udfordret, flytter du dig som person og lærer mere om dig selv. Uanset om du vælger en værnepligtsuddannelse i et af de tre værn eller i Beredskabsstyrelsen, lærer du en masse, du kan bruge resten af livet, og får nye oplevelser og gode venner med hjem i bagagen – og så kan uddannelsen være starten på din karriere i Forsvaret.   

 
Læs mere om værnepligtsuddannelsen her

Kvindelig værnepligtig sidder ned.

Hvad drømmer du om?

Måske drømmer du om at være en del af et fællesskab, opleve nye sider af dig selv eller finde en større mening med det hele? Det kan også være, at du gerne vil være stærkere – eller tjene nogle penge? Hvordan du vælger at bruge din tid, afhænger af hvilke ønsker og drømme du har.

Hvis du tager en værnepligtsuddannelse, får du spændende udfordringer i en helt anden verden – og måske oplever du noget, du aldrig havde drømt om?

værnepligt_gif

Hvilken værnepligt passer til dig?

Ta’ testen og find ud af, hvor du skal tage din værnepligtsuddannelse Tag testen nu