Fortsæt til indhold

GØR DET MED VILJE

BLIV JÆGERSOLDAT ELLER FRØMAND

scroll down

Det handler ikke om at være den bedste, men om viljen til at blive det

Som aspirant i specialstyrkerne vil du få store udfordringer, ekstreme oplevelser og helt sikkert blive presset til det yderste – både fysisk og psykisk. Det kræver nemlig noget helt specielt at blive en af de bedste. En god fysik er nødvendig, men det er vilje og mental styrke, der får dig i mål.

 

VÆLG DIN RETNING

specialstyrkernes mentale hacks

Få et helt særligt indblik i, hvordan Frømandskorpset og Jægerkorpset arbejder
med mental robusthed.

Podcast med crossfedt ministeriet

Start din træning allerede i dag

Med "Træn med Forsvaret" kan du træne efter et individuelt tilrettelagt program, uanset om du allerede er i god form, eller du starter helt forfra. App'en hjælper dig videre, med udgangspunkt i din nuværende form. De gennemprøvede træningsformer sikrer, at du øger din udholdenhed, din styrke og din kondition til et højere niveau – samtidig med at restitutionshastigheden øges.

Hent Forsvarets træningsapp her

FØLG OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Kom med bag kulisserne, og få et unikt indblik i livet i specialstyrkerne. Følg de nye aspiranter, få råd og vejledning til din træning, hør historier fra felten, og hold dig opdateret på de seneste nyheder.

Følg med på Facebook - Jægerkorpset

Følg med på Facebook - Frømandskorpset

Følg med på Instagram - Jægerkorpset

Følg med på Instagram - Frømandskorpset

Det er en aktiv og til tider farlig livsstil. Men til gengæld er det også et vanvittigt spændende job. Det er uden tvivl det fedeste, jeg nogensinde har oplevet.

"Lightyear", frømand

Frømand