Fortsæt til indhold

Vi stiller op, når det gælder

Muligheder i Hjemmeværnet

scroll down

Hjemmeværnet er ude hvor der er behov

Hjemmeværnet er en frivillig militær beredskabsorganisation, der løser opgaver til støtte for samfundet, Forsvaret og Politiet. Vi hjælper med alt fra eftersøgning af forsvundne personer, miljøopgaver i danske farvande, hjælp til oversvømmelser til støtte af Forsvaret f. eks. på internationale opgaver.

Hjemmeværnets fundament er de mange frivillige ildsjæle og militær organisation, der gør os i stand til at rykke hurtigt og effektivt ud. Når myndigheder har brug for hjælp, der er en krise eller sker katastrofer, står Hjemmeværnet klar. 13.400 mænd og kvinder tager aktivt del i det samfund, som vi er alle lever og ånder i med én fælles mission: Vi stiller op, når det gælder.

Bliv en del af noget større

I Hjemmeværnet bliver du en del af en organisation med ca. 44.500 frivillige og ansatte kolleger, hvor der er rig mulighed for at udvikle, uddanne og udfordre dig selv. Hjemmeværnet er en spændende arbejdsplads, hvor du er med til at gøre en positiv forskel for samfundet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig og tage ansvar i samspil med både ansatte og frivillige. Hærhjemmeværnet, Marinehjemmeværnet og Flyverhjemmeværnet løser opgaver både i Danmark og på internationale missioner. Det kan du blive en del af.

Karriereveje i Hjemmeværnet

Som frivillig soldat i Hjemmeværnet, vil der være talrige muligheder for at tage uddannelser, der kan udvikle dig professionelt og personligt. Du kan læse mere om dine muligheder for en frivillig karriere i Hjemmeværnet.

vistillerop.dk.

Som fastansat i Hjemmeværnet, har du samme muligheder for at uddanne og kompetenceudvikle dig løbende. Gå ind på Hjemmeværnets hjemmeside for at søge informationer om dine muligheder. 

HJV.dk