Fortsæt til indhold

Forsvarets Internationale Udsendelser

scroll down

Verden som arbejdsplads

Forsvaret arbejder for den militære og civile sikkerhed i og omkring Danmark. Udover opgaverne på dansk grund bliver Forsvaret jævnligt udsendt på internationale missioner på baggrund af beslutninger i Folketinget. Du kan udsendes i alle værn og det kan både være sammen med din egen enhed eller som en del af en anden dansk eller international enhed. Missionstyperne kan variere. Lige fra rådgivnings-, undervisnings- og træningsopgaver til skarpe kampopgaver. 

Beredskabsstyrelsen indsættes med jævne mellemrum til akutte hjælpeindsatser efter katastrofer i udlandet. Det kan eksempelvis dreje sig om jordskælv eller oversvømmelser.

En international udsendelse er en opgave, hvor du udvikler dig personligt og får en meningsfuld oplevelse. Du anvender dine særlige kompetencer til at hjælpe andre mennesker – til at bidrage til et mere sikkert samfund for de lokale i udsendelsesområdet og til et mere sikkert Danmark. Erfaringerne fra en international udsendelse er et godt springbræt i din karriere både i Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen og eventuelt videre i det civile arbejdsliv. Men vigtigst af alt så er det en oplevelse for livet.  

Læs mere om de aktuelle internationale opgaver

forsvaret.dk/internationale-opgaver