Fortsæt til indhold

Det vi passer på, er det hele værd

Når verden bliver mere usikker, bliver det endnu vigtigere at passe på vores frihed og den tillid, vi har til hinanden. For vi kan ikke have tillid uden tryghed eller frihed uden sikkerhed. Derfor passer forsvaret på det samfund, vi sammen har skabt.

Vær med til at passe på Danmark

Vi søger flere nye kollegaer, der vil være med til at passe på Danmark – fra sygeplejersker og IT-specialister til journalister og officerer. Du kan allerede nu tage det første skridt mod en af Danmarks største, mest alsidige og spændende arbejdspladser. Tag testen herunder og find ud af, hvor du kan være med til at gøre en forskel med eller uden uniform.

Bliv klogere på hverdagen i Forsvaret

Forsvaret har mere end 22.000 ansatte fordelt i hele Danmark og uden for landets grænser. Nogle bærer hver dag uniform, mens andre går i hverdagstøj. Vi har over 13.000 frivillige, der træder til, når der er behov og mere end 50 forskellige uddannelser. Om man er i den skarpe ende eller sidder bag et tastatur, er det fælles for os alle, at vi er med til at passe på Danmark.

Her kan du lære mere om dem, der arbejder og studerer i forsvaret.

LÆR OS AT KENDE

Ansigt til ansigt med Thomas Skov

MØD FORSVARET ANSIGT TIL ANSIGT

Tag med Thomas Skov ud i hjørnerne af det danske forsvar og få indblik i nogle af de opgaver og stillinger, der er overraskende eller ukendte for de fleste. SE FILMENE HER

Det vi passer på, er det hele værd