Fortsæt til indhold
Trine i job

På job som officer

TRINES AFGØRENDE BESLUTNING

”HER GÆLDER DET OM AT SLÅ KOLDT VAND I BLODET”


”Vi er i Golfen med fregatten Peter Willemoes. Vi er del af den amerikansk ledede mission Operation Inherent Resolve i kampen mod IS. Vi skal beskytte et amerikansk hangarskib – bl.a. for at det kan sejle med en konstant hastighed, så kampfly kan lette og lande på skibet.
 
Det er tidligt forår, solen står lavt på himlen. Jeg er taktisk officer og har vagt i operationsrummet. Jeg skal tjekke de skibe og fly, der er omkring os og sikre mig, at de ikke udgør en trussel.
 
Citat trine

Pludselig kommer der en masse små skibe direkte imod os. På kanten af alle skibene er der våben – og der står folk klar ved siden af hvert våben.

Trine, officer i Forsvaret


Pludselig kommer der en masse små skibe direkte imod os. På kanten af alle skibene er der våben – og der står folk klar ved siden af hvert våben. Her gælder det om at slå koldt vand i blodet, så situationen ikke eskalerer.
 
Vi noterer os, at de sejler under et nationalt flag, og at folkene har uniform på. Vi antager derfor, at de følger krigens love, ligesom vi selv ville gøre. Selvom de kommer sejlene mod os med høj fart, er vurderingen, at de bare spiller med musklerne. Jeg får vores sprogofficer til at kalde dem op over radioen og sige, at de skal holde afstand, så vi kan navigere sikkert videre."
Officer Trine

HVORNÅR ER LEDELSE AFGØRENDE?

HVILKEN OFFICERSUDDANNELSE PASSER TIL DIG?

Du kan vælge mellem otte forskellige officersuddannelser fordelt på tre værn og Beredskabsstyrelsen.
 
Du kan nu søge med uddannelsesstart august 2023 - Ansøgningen finder du under den enkelte uddannelse - Fristen for at søge er 15. marts 2023

Officer i Hæren

1 uddannelse

Se uddannelse i Hæren

Officer i Søværnet

3 uddannelser

Sammenlign uddannelser i Søværnet

Officer i Flyvevåbnet

3 uddannelser

Sammenlign uddannelser i Flyvevåbnet

Officer i Beredskabsstyrelsen

1 uddannelse

Se uddannelse i Beredskabsstyrelsen