Fortsæt til indhold
Civil karriere 3

Er du vores nye IT-supporterelev til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Hvidovre


Er du vores nye IT-supporterelev til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Hvidovre

Brænder du for at lære om IT-support, og kan du se fordele ved en IT-supporteruddannelse,
hvor du:
• Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.
• Bliver en del af en anderlederes og spændende arbejdsplads.
• Bliver en del af et superfedt IT-supportteam med højt humør og tæt samarbejde.
Om os
Vi hører under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse Program It-konsolidering og Transformation (i daglig tale kaldet PIT). PIT er et program hvor IT i Forsvaret samles under en organisation, med alle de fordele det giver. Vores hovedopgave er at hjælpe og støtte alle ansatte i Forsvaret med IT, på alle niveauer.

Du vil blive en del af et team, hvor vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling. Hos os har vi en høj grad af frihed. Derudover er vi en afdeling hvor smil, god humor og dygtige kollegaer præger vores dagligdag. Vi er klar til at tage imod dig.
Om stillingen
Du vil veksle mellem undervisning på en erhvervsskole og praktik på vores forskellige lokationer i hovedstadsområdet, så du tilegner dig de praktiske færdigheder og faglige kompetencer der skal til for at blive IT-supporter.
Din uddannelse vil starte i PIT Servicedesk, som er 1. level, og du vil her få en grundig oplæring i telefonsupport. Her vil du skulle være indtil første hoved forløb.
Mellem dine skoleforløb vil du komme ud i en lokal IT enhed, hvor du vil skulle indgå i den daglige support af stedets kunder, og lære hvordan man som IT-supporter giver den bedste service når man står over for kunder direkte.
I starten vil en del af tiden være præget af oplæring med henblik på, at du med tiden, i større grad, vil blive specialist i fejlsøgning og tilretning af Forsvarets mange forskellige applikationer.

Vi har lavet et lille udkast til, hvad vi formoder, at du vil blive klædt på til at kunne efter 2 år hos os:
• Bidrage til en bedre opgaveløsning og derved skabe fremdrift.
• Træde i karakter, tage initiativ og ansvar for egne opgaver og arbejdsdag.
• Supportere brugerne og konfigurere udstyr selvstændigt.
Om dig
Vores forventninger til dig som kommende elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve og har gennemført Grundforløb 2, eller gør det inden for de næste 1-2 måneder, under Data- og kommunikationsuddannelsen med et tilfredsstillende resultat. Det er meget ønskeligt, at du har gennemført hærens basisuddannelse (værnepligten) eller tilsvarende, men er ikke et krav.

Du er en succes hos os, når du viser ansvarlighed og yder kvalitet. Vi forventer, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:

• Ønsker at blive en dygtig og serviceminded supporter.
• Er nysgerrig og engageret af natur.
• Er villig til fortsat at lære og implementere ny viden, så du løbende udvikler dig.

Er du fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV) ved den tekniske skole du har taget dit Grundforløb på og sende den med i ansøgningen.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten. Lønnen udgør 13.443,74 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.225,84 kr. pr. måned. Lønnen er oplyst i april 2022 niveau.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen er du velkommen til at kontakte Lærlingekoordinator – IT Henning Worm på telefon 22 70 74 37.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mathias Fønskov, på telefon 72 81 91 21 eller mail fps-mfo@mil.dk.

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, Grundforløbsbeviset fra den tekniske skole og eventuelt en RKV, hvis du er over 25 år gammel. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 30. juni 2022. Samtaler afholdes løbende.
Forventet tiltrædelse den 1. august 2022 eller efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger
i Ballerup. Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.forsvaret.dk og www.fmi.dk eller find os på IG: @fmi_dk
  
  
  

Generel information


Tjenestested

Hvidovre, Danmark

Geografi

Region Hovedstaden

Organisation/Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

30.06.2022

Indrykningsdato

30.05.2022

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent