Fortsæt til indhold
Civil karriere 3

Lager og logistikoperatørelev til Forsvarets Supply Chain Division, Materiel It og produktionssektion i Korsør.


Lager og logistikoperatørelev til Forsvarets Supply Chain Division, Materiel It og produktionssektion i Korsør.

Kunne du tænke dig at få en anderledes uddannelse, med masser af muligheder? Så er Forsvaret noget for dig!
Om os
Supply Change Division er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til Forsvarets enheder og ansatte.

Til løsning af denne opgave er vi godt 950 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet. Vi er en blanding af civile og militære medarbejdere på depotet. Vi har en uformel tone, men samtidig sætter vi vores faglighed højt, og yder en god og stabil service for vores kunder.
Om stillingen
Uddannelsen strækker sig over 2½ år efter endt og bestået grundforløb. Uddannelsen vil primært foregå på virksomheden med 6 skoleophold på en erhvervsskole.

Du starter i praktik på vores depot, hvor du i en periode på ca. 4 måneder vil lære de grundlæggende færdigheder inden for lager og logistik. Forsvaret og uddannelsen vil give dig en masse opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine talenter af og få en spændende hverdag.

Som en af depotets elever vil du få indblik i et lagers mangfoldige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver bliver, varemodtagelse og oplægning af materiel, plukning og pakning af materiel til udlevering og forsendelse, samt optælling og renholdelse af egen område, samt andre ad hoc opgaver.)

Opgaverne er mangfoldige, og derfor kræves det, at du er omstillingsparat – ikke to dage er ens. Du vil skulle indgå i et team bestående af både civile og militære medarbejdere.
Om dig
Vores forventninger til dig er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve og eventuelt har lidt erfaring fra tidligere ansættelser. Det er ønskeligt, at du også har bestået relevant grundforløb.

Ansvarlighed og kvalitet er en grundlæggende værdi for Forsvaret. Vi forventer derfor, at du vil arbejde på at tage ansvar for og præge de opgaver du bliver stillet overfor. Dette kræver, at du lægger energi i din uddannelse.

Vi forestiller os, at du som person er engageret og initiativrig samt kan lide at samarbejde med andre. Men vi forventer også, at du, når situationen nødvendiggør det, evner at arbejde selvstændigt med de pålagte opgaver.

Hvis du er fyldt 25 år, eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole, hvis du er på ny ordning. Denne skal vedlægges din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, specialarbejder og visse erhvervsuddannelser m.fl. i staten mv. (3F).
Aflønning sker med en grundløn for elever første på 11.816,99 pr. måned for elever under 25 år, og 21.549,29 kr. pr. måned for elever over 25 år.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte Materielmester Jørn Egebech Christensen på telefon 2555 2910.

Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Dorthe Rasmussen på telefon 7281 9169.

Sådan søger du:
Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 1 juli. 2022.
Tiltrædelse: 15 august 2022 eller efter aftale

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SUPPLY CHAN DIVISION
Supply Chain Division er en moderne logistik virksomhed, som støtter Forsvarets soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger. Supply Chain Division har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. Supply Chain Division vægter i det fremadrettede arbejde at få alle forretningsgange optimeret og på at udvide planlægningshorisonten. Hoveddepot er placeret i Skrydstrup med underlagte fjernlager placeret geografisk i hele landet blandt andet i Korsør, Allerød og Næstved hvor vi råder over et lager/depoter på over 20.000 kvadratmeter og har mere end 70.000 varer og bestyrer over 350.000 materialer.

  
  
  

Generel information


Tjenestested

Korsør, Danmark

Geografi

Region Sjælland

Organisation/Værn

Civil

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

01.07.2022

Indrykningsdato

11.05.2022

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent