Fortsæt til indhold
Hæren 06

Forsvaret søger 2 IT- supporterelever til 1. Communication and Information Systems deling på Flyvestation Karup d. 1. august 2022


Forsvaret søger 2 IT- supporterelever til 1. Communication and Information Systems deling på Flyvestation Karup d. 1. august 2022

Brænder du for at lære om IT-support, og kan du se fordele ved en IT-supporteruddannelse,
hvor du:
• Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.
• Bliver en del af en anderlederes og spændende arbejdsplads.
• Bliver en del af et superfedt IT-supportteam med højt humør og tæt samarbejde.
Om os
Vi er i alt 37 fastansatte og 6 lærlinge i enheden. Vores primære opgave er at levere kommunikations- og informationssystemløsninger til Flyvevåbnet operative enheder, såvel under øvelser som i internationale indsættelser.

Som mange andre organisationer er forsvaret afhængig af, at vores IT systemer fungerer. Som IT- supporter bliver det din opgave at opbygge, konfigurere og vedligeholde pc’er, servere og netværk. Du kommer til at installere og konfigurere operativsystemer og applikationer.

Du vil blive en del af et team, hvor vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling. Hos os har vi en høj grad af frihed under ansvar. Vi opfordrer altid hinanden til at tilegne sig ny viden og dele den. Derudover er vi en afdeling med en flad struktur, hvor vi hylder professionelisme, faglighed og god humor højt.
Om stillingen
Du vil veksle mellem undervisning på en erhvervsskole og praktik på dit tjenestested således, at du tilegner dig de praktiske færdigheder og faglige kompetencer, der skal til for at blive IT-supporter.

Vi yder daglig support, foretager fejlfinding og generelt bare fokuserer på at give vores kunder den bedste support, så de kan passe deres arbejde. I starten vil en del af tiden være præget af oplæring med henblik på, at du med tiden, i større grad, vil blive specialist i fejlsøgning og tilretning af Forsvarets mange forskellige applikationer.

Vi har gjort forarbejdet og skitseret, hvad vi tænker, at du vil blive klædt på til at kunne efter 2 år hos os:
• Bidrage til en bedre opgaveløsning og derved skabe fremdrift
• Træde i karakter, tage initiativ og ansvar for egne opgaver og arbejdsdag
• Supportere brugerne og konfigurere udstyr selvstændigt
Om dig
Vores forventninger til dig som kommende elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve. Det er derudover et krav, at du minimum har gennemført Grundforløb 2, eller gør det inden for de næste 1-2 måneder, under Data- og kommunikationsuddannelsen med et tilfredsstillende resultat. Det er meget ønskeligt, men ikke et krav, at du har gennemført hærens basisuddannelse (værnepligten) eller tilsvarende.

Du er en succes hos os, når du viser ansvarlighed og yder kvalitet. Det er en vigtig værdi i Forsvaret. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:
• Ønsker at blive en dygtig supporter, der løser opgaverne servicemindet og samvittighedsfuldt
• Er nysgerrig og engageret af natur
• Er villig til fortsat at lære og implementere ny viden, så du løbende udvikler dig

Hvis du er fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have udarbejdet en
realkompetencevurdering (RKV) ved den tekniske skole, du har taget dit Grundforløb på. Du må meget gerne sende din RKV med i din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten. Lønnen udgør 13.443,74 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.225,84 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Seniorsergent Lise Stolberg på telefon 72 82 68 52.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Mathias Fønskov på telefon 72 81 91 21.

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, Grundforløbsbeviset fra den tekniske skole og eventuelt en RKV, hvis du er over 25 år gammel. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Forventet tiltrædelse den 1. august 2022.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
  
  
  

Generel information


Tjenestested

Karup, Danmark

Geografi

Region Midtjylland

Organisation/Værn

Hæren

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

31.05.2022

Indrykningsdato

02.05.2022

Ansøgningsforløbet

 • Ansøgning

  Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 • Vurdering af din ansøgning

  Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling indkaldes relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 • Samtaler

  Vi indkalder normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.

 • Tilbagemelding

  Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

Tilmeld en jobagent

Følg med når vi søger nye elever

Opret Jobagent